Frica si teama de pe sosele

De cele mai multe ori avem tendinta sa dam vina pe oamenii din jurul nostru pentru tot ce ni se intampla rau in viata noastra. Si indiferent ca aducem in discutie lucruri marunte sau amintim de acele chestiuni mai grave asa cum sunt de obicei ceea ce noi numim inmormantare accident. Poate ca de cele mai multe ori suntem inspaimantati cand auzim si vedem ceea ce se intampla pe soselele din tara noastra.

Desi putem spune ca in astfe de situatii complicate de vina sunt si autoritatile pentru ca nu au grija de ceea ce inseamna sosele moderne, sosele pe care sa poti circula fara sa fii nevoit sa incerci de fiecare data sa ocolesti gropile sau diferite denivelari ce apar in asfalt. Si chiar daca toate aceste lucruri par desprinse dintr-un scenariu nepotrivit nu trebuie sa uitam nici de animalele pe care le tot gasim pe carosabil, indiferent ca amintim de caini sau de pisici.

Cu toate ca locul acestora nu este nici pe sosele si nici pe carosabil de foarte multe ori vedem cum aceste mici animalute sunt omorate de traficul intens. Iar asta este doar unul dintre aspectele ce poate deranja la un moment dat, chiar si pe cel mai nepasator om. Caci din pacate nu putem spune ca toti oamenii sunt foarte atenti in trafic sau ca isi dau interesul sa respecte toate acele reguli si legi impuse de stat.

Si din pacate suntem nevoiti sa asistam la cele mai diverse accidente din pacate fara sa mai putem face ceva. Nu stiu cati dintre voi sunteti constienti de tot ceea ce se intampla pe soselele din aceasta tara, dar cu siguranta ar trebui sa fim ceva mai precauti atunci cand decidem sa devenim participanti la trafic. Ce-i drept trebuie sa constientizam faptul ca pe sosele si in trafic nu suntem singuri si trebuie sa avem ceva mai multa grija.

Cel putin daca nu aveti respect fata de voi aveti ceva mai mult respect fata de oamenii din jurul vostru. Caci nimeni nu trebuie sa plateasca pentru alegerile si greselile voastre. Cred ca la toate aceste lucruri va trebui sa va ganditi ori de cate ori sunteti participanti la trafic.

 

Detalii: http://colivenonstop.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *