Descoperă cu BenQ viitorul soluțiilor de afișare, la ISE 2019

București, România – Ianuarie 2019 – BenQ, companie recunoscută pe plan internațional pentru inovații în domeniul soluțiilor de imagine, va prezenta la ISE 2019 soluțiile sale hardware și software de ultimă generație, dedicate industriei AV. Acestea vor include gama completă a seriei de proiectoare laser, ecrane interactive și soluții Smart de afișare, lansarea celei mai noi soluții wireless pentru prezentări (InstaShow WDC20) și Google Jamboard.

InstaShow WDC20 este cel mai nou dispozitiv oferit de BenQ pentru prezentări wireless profesionale, ce oferă în plus față de WDC10 (modelul precedent) suport pentru dispozitive mobile, interactivitate mai mare și opțiunea de a împărți ecranul în patru zone. Este o soluție unică ce permite mai multor utilizatori să ruleze prezentări pe un singur dispozitiv, fără a fi nevoie de o conexiune prin cabluri. Fiind simplu de folosit, InstaShow WDC20 este viitorul pas necesar într-o companie pentru a îmbunătăți relațiile de colaborare în cadrul prezentărilor și a lucrului împreună.

Tot aici, va fi prezentată şi o serie de produse ce evidențiază angajamentul companiei de a oferi cele mai bune servicii clienților. Exemplele includ soluțiile cloud pentru segmentul IFP (Interactive Flat Panel), precum şi Google Jamboard, o tablă digitală interactivă bazată pe aplicațiile Google cloud, care permite utilizatorilor să creeze, să salveze și să își prezinte ideile simultan pe display-uri aflate în locații diferite. Pe lângă acestea, capabilitățile interactive ale produselor BenQ vor fi evidențiate cel mai bine pe gama de proiectoare laser UST (proiecție de la foarte mică distanţă), concepute pentru clienți ce necesită interactivitate touch sau pen: educație, business, săli de consiliu sau chiar muzee.

BenQ include pentru produsele prezentate o serie de aplicații software inovatoare care adaugă mai multă valoare la experiența de utilizare a clienților, dintr-un spectru mare de domenii. De exemplu, produsele BenQ Smart Signage și produsele de afișare tip ”Ultra-Wide bar type”, pot fi monitorizate și controlate de la distanță, dintr-o singură locație, cu ajutorul softului de management X-Sign, creat de BenQ. Acesta, poate fi utilizat pentru crearea, administrarea și afișarea conținutului pe display-uri aflate în locații diferite, fiecare (sau toate) cu propriul program și conținut. Programele includ şi informații necesare clienților: detalii tehnice ale produsului, video clipuri de prezentare, imagini și sunet, conținut interactiv. Toate aceste informații pot fi combinate într-un program zilnic/săptămânal/lunar setat în prealabil de manager pentru locațiile respective.

Softul EZWrite 5.0 disponibil pe noua serie RP de ecrane interactive (IFP), cu dimensiuni între 65”și 86”, permite utilizatorilor să creeze documente în cloud, acestea fiind în prealabil disponibile şi pe alte dispozitive conectate la platformă, sau de ce nu, pe alte ecrane IFP de la BenQ, rezultând astfel o colaborare ușoară în timp real în cadrul aceleași locații sau între locații diferite.

Noutățile BenQ la ISE 2019:

  • Lansarea InstaShow WDC20 – Soluție wireless pentru prezentări, ce oferă de acum suport pentru dispozitive mobile, opțiuni de interactivitate și împărțirea imaginii în patru.
  • Gama completă de proiectoare laser – Cu produse precum LW890UST, LW720 și LU9235, gama de proiectoare laser este potrivită pentru o varietate mare de domenii, de la săli de conferință, la educație sau chiar muzee.
  • Smart Signage și produse de afișaj Ultra-wide – Această gamă de produse, compatibile cu conținut 4K UHD, este completată cu softul proprietar X-Sign pentru management și administrarea conținutului. Luminozitatea mare și softul inclus, oferă un plus soluțiilor Smart, indiferent dacă ai un business mic, mediu sau mare.
  • Ecrane interactive (IFP)– Afișând conținut cu imagini ultrarealiste în rezoluție 4K UHD, IFP-urile BenQ de la ISE 2019 oferă utilizatorilor experiențe inedite de colaborare. BenQ oferă utilizatorilor soluția completă, prin hardware-ul livrat împreună cu softul de management, dar și cu pachetul de aplicații EZWrite 5.0 .
  • Google Jamboard – Conceput pentru clienții G Suite, Google Jamboard este o tablă digitală interactivă de 55”, care funcționează în cloud, oferind utilizatorilor săi toate aplicațiile de business într-un singur pachet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *