HONOR VIEW20 PREMIAT LA CES

HONOR-View20-phantom-blue-phantom-red

HONOR View20 premiat pentru funcțiile sale de flagship și designul futurist

HONOR, unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri, a anunțat astăzi că HONOR View20 a câștigat o serie de premii „Best of” la CES 2019. Dispozitivul de ultimă generație a fost recunoscut pentru performanțele și funcțiile sale, incluzând o cameră foto principală de 48MP cu mod AI Ultra Clarity, afișare All-View, cameră TOF 3D și chipset de înaltă performanță.

Premiile „Best of CES 2019” pentru HONOR View20

HONOR View20 a câștigat premii și aprecieri din partea mass-media și a influencerilor, incluzând:

  • Premiul „Best of CES 2019”, Android Central– „O valoare incredibilă, cu un spate în zig-zag uluitor.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Android Headlines
  • Premiul „Best of C ES 2019”, Gadget Meci „Datorită specificațiilor de top și ofertelor inovatoare, se transformă într-unul dintre cele mai valoroase smartphone-uri pe care le puteți cumpăra.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Gear Diary „View20 este unul dintre telefoanele care resetează pragul funcțiilor prin care sunt evaluate alte telefoane.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, GeekSpin „HONOR View20 … vine cu o finisare spectaculoasă a părții din spate, cu multă putere de procesare și o grămadă de funcții.”
  • Premiul „Best Tech of CES 2019”, Mashable „HONOR a devenit rapid o forță de luat în considerare … la CES, modelul său View20 a fost de departe cel mai bun telefon datorită ecranului său perforat.”
  • Premiul „Best Smartphone of CES 2019”, T3 – „Un smartphone extrem de atractiv … bateria de 4.000mAh promite să răspundă provocărilor pe parcursul întregii zile, până târziu în noapte.”
  • Premiul „Best in Show 2019”, Tech Advisor – „În timp ce majoritatea smartphone-urilor sunt asemănătoare, View20 are un efect “V” distinct pe partea din spate, despre care noi credem că arată grozav și o cameră foto frontală care perforează ecranul.”
  • Premiul „CES Top Pick 2019”, TechRadar „Partea din spate, impresionantă din punct de vedere vizual, îl transformă într-un telefon puternic care ar putea zdruncina clasamentele flagship din acest an.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Trusted Reviews „HONOR View20 este primul telefon vârf de gamă al anului și este dotat cu specificațiile așteptate la o astfel de lansare.”
  • Premiul „Best of CES 2019”, Ubergizmo – „HONOR începe anul 2019 cu un telefon premium extrem de promițător, care oferă primul ecran perforat comercial din lume.”

„Suntem extrem de încântați de primirea pozitivă de care a avut parte HONOR View20. Este un privilegiu să fim recunoscuți de către colegii din industrie pentru eforturile noastre de a crea produse inovatoare care să ofere o serie de avantaje clienților din întreaga lume”, a declarat George Zhao, președintele HONOR. „În acest an, HONOR va continua să depășească așteptările în materie de smartphone-uri vârf de gamă”.

Best-of-CES-2019-HONOR-View20

HONOR View20 – un smartphone vârf de gamă fără precedent

HONOR View20 reprezintă cea mai recentă intrare a companiei pe piața dispozitivelor vârf de gamă, aducând performanțe tehnice de top și trecând la un nivel superior în materie de design și stil. Smartphone-ul de ultimă generație este dotat cu prima cameră foto de înaltă definiție de 48MP din lume.

HONOR View20 vine și cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana și recunoaște obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI și 3D permite o serie de aplicații utile și interesante, de la subțierea corpului în fotografii și videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mișcare și calcularea caloriilor în alimente.

Performanță extremă cu tehnologii de ultimă oră

HONOR View20 este primul model echipat cu chipset avansat 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piața de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care îmbunătățește performanțele grafice și o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Chipset-ul Kirin 980 reprezintă o îmbunătățire de 75% a vitezei în performanța single core față de generația anterioară. Kirin 980 include și GPU Mali-G76, îmbunătățind performanța cu 46%. Performanța HONOR View20 a crescut semnificativ, reducând în același timp consumul de energie cu 58% și aducând un progres revoluționar în experiența utilizatorului.

HONOR View20 a adoptat o tehnică specială care îi permite luminii să ajungă în mod fluid la camera frontală. Inginerii HONOR utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a împiedica lumina emisă de ecran să pătrundă în camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

Design și estetică de generație următoare

Din perspectiva designului, HONOR View20 este primul smartphone care utilizează tehnologia nanolitografică avansată pentru a dezvolta o nano-textură invizibilă pe corpul telefonului. Cea de-a patra generație de înveliș nano-vid și textura aurora invizibilă creează un gradient de culoare viu și dinamic în formă de V, cu un efect strălucitor, revoluționând smartphone-urile în materie de dimensiune și stil.

Lansarea globală a modelului HONOR View20 va avea loc la Paris, pe 22 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *