Scrisoare de multumire catre un fotograf nunta priceput si generos

Sa incepem cu cautarile care au demarat de la planificarea nuntii noastre si care s-au desfasurat in mediul online zile intregi! Am intrat pe zeci de site-uri oficiale, am vizionat sute de poze si zeci de filmari, dar un singur fotograf nunta

ne-a furat inimile cu materialele sale fabuloase si ne-a captat atentie. Era atata magie in acele portrete, in instantenee realizate cu maxima dibacie, incat am spus in cor:”Pe el il luam!”

Rostiseram in cor simultan aceleasi cuvinte si nu exista magie mai semnificativa, fiindca eram firi foarte diferite si recurgeam la mediere dupa nenumarate contraziceri.

Dragul nostru, am stiut ca esti omul potrivit sa ne oferi servicii foto video nunta de calitate premium fiindca am citit evaluarile clientilor tai din mediul online.

“Joita Lucian este cel mai generos fotograf de nunta din Bucuresti in afara faptului ca pune suflet in tot ceea ce realizeaza se pliaza pe dorintele mirilor, oricat de nebunesti ar fi. Cu noi a venit pe malul lacului, locul in care ne-am cunoscut si in care sotul meu m-a cerut de sotie. I-am povestit ce semnificatie are acel peisaj in viata noastra si a spus, fara sa stea pe ganduri:”Trebuie sa mergem acolo sa traiti clipe de maxima fericire!” Ne mandrim cu albumul si filmarile noastre semnate de inegalabilul Joita Lucian.” (O.P, manager multinational de desfacere a cafelei)

Am crezut ca primul comentariu a fost postat de vreun admirator si am citit  zece alte evaluari despre Joita Lucian,  fotograf nunta, de la clienti diferiti.

 

 Savuram impreuna cuvintele frumoase spuse despre serviciile foto video nunta, oferite de tine. Oamenii recunosteau in unanimitate ca ai o rabdare proverbiala si cu adultii orgoliosi, la nunta si cu bebelusii imprevizibili, la botez sau la sedintele foto organizate cu tine.

Joita Lucian nu are egal ca fotograf de nunta din Bucuresti fiindca vine cu cele mai performante echipamente, iar priceperea sa profesionala este egala cu cea a unui fotograf de la orice agentie de stiri renumita din lume.” (L.M, fotograf)

Am inteles ca ai fost solicitat si de catre unul dintre colegii tai cunoscuti sa ii faci pozele la nunta.

Iti scriem astazi sa ne aratam deschis multumirea si recunostinta fata de tine,  fotograf nunta exigent si talentat care ne-ai daruit clipe de neuitat. Au fost miraculoase si momentele acelea in care pozam, fiindca aveai harul de a ne binedispune, iar energia pozitiva de atunci o luam din fotografiile document, cand in viata noastra de tineri casatoriti apar incercari.

 Iti multumim pentru materialele foto video unice, de poveste pe care ni le-ai daruit ca rod al muncii tale, al priceperii si al talentului inegalabil!

Dragul nostru, fotograf de nunta din Bucuresti, iti scrie fericiti sa te anuntam ca te chemam sa ne faci si pozele de la botez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *