De ce prizele si intrerupatoarele achizitionate trebuie sa fie de cea mai buna calitate?

 

Calitatea instalatiei electrice este un detaliu extrem de important pentru siguranta noastra. Acest aspect nu are in vedere doar modul in care sunt trase firele sau calitatea acestora ci si calitatea prizelor si intrerupatoarelor utilizate. De ce este important ca si prizele si intrerupatoarele utilizate sa fie de cea mai buna calitate? Din mai multe motive, cateva dintre aceste motive fiind prezentate in continuarea acestui articol.

  1. Utilizarea unor prize si intrerupatoare de cea mai buna calitate scade extrem de mult riscul suprasolicitarii retelei electrice si implicit a aparitiei incendiilor.
  2. Durata de utilizare mult mai mare. Chiar daca prizele si intrerupatoarele de calitate sunt comercializate la un pret mai mare, achizitionarea acestora se dovedeste a fi o investitie foarte buna avand in vedere ca acestea au o durata de utilizare mult mai mare.
  3. Instalare mult mai usoara. Prizele si intrerupatoarele de calitate sunt confectionate in asa fel incat sa poata fi instalate extrem de simplu si rapid.
  4. Atat prizele cat si intrerupatoarele de calitate superioara sunt dotate cu protectie impotriva scurtcircuitului.
  5. Utilizare extrem de simpla.
  6. Design placut.
  7. Se potrivesc cu toate tipurile de instalatii electrice.
  8. Sunt confectionate din materiale prietenoase cu mediul inconjurator.

Avand in vedere toate aceste motive, in momentul in care achizitionam prize sau intrerupatoare trebuie sa fim foarte atenti la ce model de priza sau intrerupator achizitionam pentru ca este clar ca exista diferente majore intre o priza achizitionata dintr-un magazin de profil si una achizitionata dintr-un loc care nu are nici o legatura cu instalatiile electrice. Savelectro.ro este magazinul specializat  in comercializarea produselor necesare functionarii instalatiei electrice, cum ar fi prize si intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablouri si sigurante, etc, motiv pentru care recomand accesarea acestui magazin online ori de cate ori ai nevoie de accesorii pentru utilizarea retelei electrice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *