Cel mai bun loc de munca

Cand toate posturile sunt ocupate si arzi de nerabdare sa iei primul salariu din care sa iti achiti cel putin o parte din datorii, nu ai cum sa aplici toate criteriile de alegere a locului de munca ideal.

Iata ce ar trebui sa ai in vedere cand te angajezi:

-sa fie un post cat mai sigur, pentru o perioada lunga de timp, ideal ar fi perioada nedeterminata. Este greu sa accepti angajarea ca suplinitor, iar la intoarcerea titularului sa pleci iar cu traista in spate in cautare de lucru. Cand se fac angajari videochat Constanta  ai garantia ca nu vei fi disponibilizata curand.

-serviciul sa nu presupuna mari eforturi fizice sau intelectuale, nici sa nu impuna conditii improprii de munca, fiindca toti acesti factori nocivi iti ruineaza sanatatea in timp. In videochat Constanta nu se intampla acest lucru. Compara si tu ce ar fi mai greu: sa descarci marfa pe care sa o asezi in rafturi sau sa te faci frumoasa si in fata camerelor de luat vederi sa discuti cu clientii in schimbul unui salariu de 5 000 de dolari pe luna! Intrand in contact direct cu oamenii, acestia isi pot descarca direct furia si frustrarile asupra ta. O vanzatoare a ajuns in pragul depresiei fiindca un client arogant se certa cu ea din orice si venea in fiecare zi la magazin, sa o streseze,  pana cand a obtinut un ordin de restrictie. Se spune ca fosta sotie a unui actor mare se ducea la spectacolele lui dupa divort, ocupa loc in primul rand si dupa reprezentatie il bombarda cu oua crude si rosii, pana cand i-a ruinat cariera acestuia. In videochat nu exista contact direct, fizic cu clientul, iar in momentul in care acesta devine agasant, modelul poate intrerupe legatura cu el.

-angajarea sa fie legala. In primul rand, nimanui nu-i convine sa lucreze la negru, fara acte si drepturile salariale ce i se cuvin. In al doilea rand, chiar si cel care accepta sa lucreze ilegal se poate trezi cu o amenda. Cautati angajatori onesti, care nu va suprasolicita si ofera un salariu mai mult decat decent si conditii deosebite de munca! Nu are cum sa nu iti ajunga un salariu lunar de 5 000 de dolari pe luna.

-locul unde lucrezi sa fie situat central si securizat. Ma gandesc cu infinita mila la fetele care lucreaza la barurile din cladirile cu bulina rosie din Centrul Vechi al Bucurestiului sau strabat multe strazi dosnice pana ajung la serviciu. Lucreaza intr-un loc foarte periculos si nu isi dau seama de acest lucru.

-sa  nu ti se impuna realizarea planului cu eforturi supraomenesti, ci sa castigi foarte bine muncind echilibrat.

Toate acestea sunt realizabile de la infiintarea studiourilor vodeochat si au incetat sa fie simple utopii.

Aplica acum cu incredere, sa nu pierzi sansa vietii tale si sa nu te instrainezi! Constanta este un oras frumos si ar fi pacat sa pleci din el, mai ales daca ai crescut la malul marii.

Ramai aici si fa-ti un rost in viata si nu uita sa alegi cel mai bun loc de munca!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *