NAVITEL® lansează tableta NAVITEL Т757 LTE

NAVITEL® anunță lansarea unei noi tablete GPS, NAVITEL T757 LTE.

Acest dispozitiv este gândit pentru a fi pe placul tuturor, prin design-ul elegant și performanțele avansate, atat ca o tableta 4G, cat si ca o navigatie GPS completa pentru automobile.

NAVITEL T757 LTE este o tabletă modernă, care rulează pe un puternic sistem de operare, Android 8.1, cu acces la sistemele GPS și GLONASS de navigație prin satelit. Cu un ecran IPS generos de 7 inch, din sticla 2.5D, imaginea rămâne la fel de clară, indiferent de unghiul de vizualizare. Forma plăcută a tabletei permite o prindere mai strânsă, esențială atunci când utilizați dispozitivul în mișcare.

În prezent, conectivitatea rapidă și stabilă este indispensabilă pentru oricine dorește să fie în frunte, iar NAVITEL T757 LTE vă permite să vă conectați foarte ușor cu prietenii, familia si social media, prin intermediul modulului LTE 4G, a Bluetooth-ului și conectivității Wi-Fi. Tableta este prevăzută cu 2 sloturi de SIM, precum și cu slot de card microSD, ce suporta până la 128 GB.

Software-ul Navitel Navigator preinstalat pe NAVITEL T757 LTE oferă funcții avansate de navigare, ca de exemplu indicații vocale la fiecare intersectie, alerte SPEEDCAM, multiple criterii de căutare și trasee demo. În plus, vine cu un pachet de hărți actualizabile gratuit pentru 43 de țări din Europa. Include și hărți pentru Rusia, Belarus, Kazakhstan și Ucraina. Puteți descărca oricând hărți suplimentare sau material video, muzică și alte aplicații din Google Play.

Pachetul NAVITEL T757 LTE include accesorii de mașină, suport pentru parbriz, incărcătoare, toate pentru a face foarte ușoară instalarea și folosirea imediata a tabletei oriunde.

NAVITEL T757 LTE este disponibila din aceasta luna pe magazinele online si la partenerii MGT Educational.

Preț recomandat NAVITEL T757 LTE– 599 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *