RAZER BLADE 15 REVINE OFERIND POSIBILITATEA DE A ALEGE DINTRE UN UIMITOR ECRAN FULL HD DE 240HZ ȘI UN ECRAN 4K OLED

Pentru a oferi cea mai bună experiență de joc și o redare cât mai veridică a culorilor, cele mai bine vândute laptopuri de gaming din oferta Razer, Blade 15, au fost îmbunătățite folosind cea de-a noua generație a procesoarelor Intel și cele mai moderne ecrane disponibile la momentul de față

BUCUREȘTI, 24 aprilie 2019 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noi îmbunătățiri aduse atât modelelor Advanced, cât și modelelor Base din gama Razer Blade. Noile laptopuri sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ i7 cu șase nuclee din generația a noua. Mai mult, noile Razer Blade 15 Advanced sunt disponibile cu ecran Full HD cu refresh rate de 240Hz sau cu ecrane tactile 4K OLED. Modelele de bază din oferta Razer Blade 15 primesc și ele ecrane noi cu rezoluție Full HD și cu refresh rate de 144Hz, alături de procesoare grafice GeForce RTX™.

“Razer Blade 15 este companionul perfect pentru gamerii hardcore și pentru utilizatorii care au nevoie de putere maximă într-o formă compactă,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Am reușit să oferim și mai multă performanță în aceeași carcasă deosebit de subțire, pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși jucători, creatori de conținut și jucători profesioniști.”

Cel mai nou și mai performant procesor de la Intel

Noul Razer Blade 15 Advanced este echipat cu cea mai nouă generație a procesoarelor Intel® Core™ i7-9750H tactate la 2.6GHz, putând să atingă viteze de până la 4.5GHz prin tehnologia Max Turbo. Noul procesor cu șase nuclee le oferă creatorilor de conținut timpi reduși de producție a materialelor, în timp ce jucătorii se pot bucura de un multitasking îmbunătățit în condiții de streaming. Noile modele Razer Blade 15 Advanced includ de asemenea și noua placă de rețea Intel® Wi-Fi 6 AX200 WLAN capabile să atingă viteze de până la 2.4 Gbps, pentru ca utilizatorii să petreacă mai puțin timp descărcând actualizări și mai mult timp jucând.

Ecran Full HD cu refresh rate de 240 Hz

Noile ecrane cu diagonala de 15.6”, rezoluție Full HD (1920×1080) și refresh rate de 240Hz oferă noului laptop Razer Blade 15 Advanced performanțe extreme.

Indiferent că e vorba de vânătoarea de oponenți sau de parcurgerea unor documente lungi, refresh rate-ul ridicat al ecranului iluminat edge-to-edge va îmbunătăți orice sarcină. Noile ecrane acoperă 100% din spectrul de culori sRGB, fiind calibrat din fabrică să ofere experiențe vizuale uimitoare.

Suprafața cu finisaj mat reducere efectul de oglindire, noul laptop Razer Blade 15 Advanced cu refresh rate de 240Hz fiind alegerea ideală pentru a te juca la orice oră din zi.

Ecrane 4K OLED

În mod alternativ, pentru a asigura performanțe la superlativ, noile Razer Blade 15 Advanced sunt disponibile și cu ecrane 4K OLED și plăci grafice NVIDIA GeForce RTX™ 2080 . Ecranele OLED cu rezoluție 4K acoperă 100% din spectrul de culori DCI-P3, sunt certificate HDR 400 True Black și au un timp de răspuns de doar 1ms. Pe lângă culorile deosebit de vii, ecranul poate fi folosit și în modul touch. Pentru a reduce stresul la care se expun ochii utilizatorilor, aceste ecrane au și o certificare TUV, care atestă nivelul redus de lumină albastră emisă.

Noi modele de bază

Dincolo de procesoarele cu șase nuclee din cea de-a noua generație, Intel® Core™ i7-9750H, noile modele de bază Razer Blade 15 au fost echipate cu ecrane cu rezoluție Full HD (1920×1080) și refresh rate de  144Hz, cu spectru de culoare calibrat special din fabrică. Noilor ecrane li se alătură și noile procesoare NVIDIA® GeForce RTX™ 2060, pentru a oferi o experiență de gaming fluidă și pentru utilizatorii care au nevoie de mobilitate.

Avantajul Razer

Gama Razer Blade reprezintă fuziunea dintre performanță și mobilitate. Fiecare laptop este produs prin frezare CNC dintr-un singur bloc de aluminiu, pentru o rezistență ridicată și greutate redusă, iar finisajul anodizat are o rezistență deosebită la zgârieturi. Sistemul de operare rămâne unul curat, fără bloatware sau aplicații inutile care să încetinească performanțele laptop-ului. Touchpad-ul cu dimensiuni generoase, confecționat din sticlă, folosește driveri de Windows care asigură maximum de precizie pentru fiecare mișcare și fiecare clic. În plus, modelele avansate includ taste cu iluminare personalizabilă individual prin tehnologia Razer Chroma, în timp ce modelele de bază folosesc o tastatură cu o zonă de iluminare unică bazată pe aceeași tehnologie.  Ambele tastaturi pot fi iluminate alegând din 16,8 milioane de culori.

 

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Modelul de bază – de la 1.999 dolari

Modelul avansat – de la 2.399 dolari

Pe pagina Razer.com – începând cu 24 aprilie 2019 în SUA și Canada, respectiv mai 2019 în alte piețe alese

Pentru mai multe informații vizitați această pagină.

IMAGINI DE PRODUS

Imaginile pot fi descărcate de aici.

Video-ul de prezentare poate fi găsit aici.

Specificațiile de produs se găsesc aici.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate. Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone. Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong .

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *