BenQ lansează CinePrime W2700, un nou proiector 4K special creat pentru pasionaţii de cinematografie

BenQ, liderul global pe piaţa de video proiectoare cu tehnologie DLP, prezintă noul membru al familiei Home Cinema, videoproiectorul DLP CinePrime W2700. Acesta oferă imagini la o calitate excepţională, performanță de neegalat la reproducerea culorilor și opțiuni de customizare pentru pasionaţii de filme. Este primul videoproiector DLP 4K Home Cinema din lume care oferă spectrul de culoare DCI-P3. Mai mult, regăsim aici şi tehnologia BenQ CinematicColor, un suport optimizat pentru HDR-PRO și o calibrare individuală a culorilor direct din fabrică.

“W2700 oferă pasionaţilor de filme adevărata experienţă de cinema, la un nivel de entuziast,” declară Steve Chu, președinte al BenQ Europe. “Calitatea vizuală 4K uluitoare, alături de culorile HDR precise, combinate cu opțiuni foarte puternice de ajustare a imaginii și flexibilitate în instalare, îl fac să fie alegerea perfectă pentru vizionări de filme în săli de dimensiuni mici sau de ce nu, în sufragerie.”

Rezoluție Premium 4K UHD cu gama de culori DCI-P3

W2700 oferă performanță 4K reală la rezoluție de 3840×2160, cu 8.3 milioane de pixeli distincți pentru fiecare cadru. Sistemul de proiecţie este format din 10 lentile, construite din cea mai pură sticlă, fiind structurate în 8 grupuri. Precizia sistemului optic este dată de calitatea sticlei utilizate, optimizată pentru 4K, dar şi de utilizarea cadrelor metalice pentru susţinerea lentilelor. Astfel se obţine, pe toată suprafaţa de proiecţie, o uniformitate a imaginilor și o claritate desăvârşită.

BenQ W2700 se detașează de competiție oferind o rezoluție 4K reală împreună cu DCI-P3, standardul de culoare al industriei de cinema, pentru vizionarea celor mai noi filme Blu-Ray 4K cu exact aceleași culori stabilite de regizor. Folosindu-se de tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor, W2700 oferă o acoperire de 95% a spațiului de culoare DCI-P3 și 100% acoperire pentru Rec. 709.

Datorită tehnologiei HDR-PRO, W2700 este capabil să ofere imagini ce inspiră realism. Aceasta oferă suport pentru formatul HDR10 și HLG, şi vine echipată cu opţiuni precum Auto HDR și Cinema-Optimized, reuşind să ofere o luminozitate sporită, un interval generos de contrast şi o optimizare a imaginii într-un singur pas.

Ajustări superioare și flexibilitate în instalare

Pentru iubitorii de filme care își doresc o experiență cinematografică personalizată, tehnologiile unice CinemaMaster Video+ și CinemaMaster Audio+ 2 ale lui W2700 aduce experiența din cinematografele digitale în confortul canapelei din sufragerie, prin îmbunătățiri majore aduse rezoluţiei, culorilor şi a sunetului.

Design-ul minimalist al proiectorului, profilul compact și subţire, accentuează o estetica frumoasă, precum şi o funcţionalitate intuitivă. BenQ W2700 oferă o experienţă cinematică excelentă atât într-o cameră mica, cât şi într-o sufragerie generoasă, folosindu-se de tehnologia Short -Throw, un zoom mare de 1.3X, precum și o funcţie “vertical lens shift”, totul pentru o instalare rapidă și eficientă.

Cu sprijinul Digital Light Processing, tehnologie câștigatoare a premiului Academy Award of Merit Oscar 2015 (folosită în 90% din cinematografele digitale din lume), W2700 oferă o calitate a imaginii de lungă durată şi culori precise, fără degradare în timp şi fără a fi nevoie de întreținere.

Mai multe detalii – https://www.benq.ro/product/projector/w2700/features/

Video de prezentare disponibil aici – https://we.tl/t-wOiAEN2AWt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *