Top 5 inele argint pe care sa le ai in colectie

Fara doar si poate, inelele de argint sunt printre cele mai frumoase bijuterii. Aceste podoabe au menirea de a ne impodobi degetele si a ne oferi un plus de stralucire. Poti purta un singur inel sau mai multe inele la o singura mana. In tendintele actuale din fashion aproape orice este permis, atata timp cat este facut cu gust si se inscrie intr-un anumit stil. Daca iti doresti si tu inele argint pe care sa le porti individual sau mai multe la mana, poti vizita site-ul Ioanei Preda, un nume deja cunoscut in lumea iubitoarelor de bijuterii deosebite. Pe site poti descoperi o gama impresionanta de inele de argint, dar si alte tipuri de bijuterii, la preturi extrem de accesibile. In plus, toate produsele oferite de Ioana Preda se inscriu in ultimele tendinte, sunt de argint de cea mai buna calitate si vei primi garantie si certificate de autenticitate.

Iata care sunt cele 5 inele pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta vara:

  1. Inelul de argint Gioia. Este un must pentru colectia ta. Inelul Gioia va putea fi incorporat cu usurinta in orice tinuta, dat fiind design-ul sofisticat si elegant pe care il are. Se potriveste tinutelor business, casual, dar si de seara. Zirconiile multicolore vor fi atractia outfitului tau, indiferent de cat de simplu va fi acesta.

  1. Inelul de argint Simplicity. Este in tendinte cu ultimele aparitii in fashion, si anume nuanta Rose Gold, recomandata de toti stilistii. Este un inel simplu, elegant si discret, ideal pentru o doamna sau o domnisoara care prefera bijuteriile delicate si rafinate.

  1. Inelul de argint Pink Mora. Este un inel modern, cu design modern, ce poate fi potrivit unei tinute casual sau elegante. Zirconiile albe dreptunghiulare au o stralucire aparte si vor atrage atentia. Este inelul de care nu te vei putea desparti.

  1. Inel de argint Rose Hearts. Este un alt inel in nuanta Rose Gold, in tendinte in acest an, pe care ti-l recomandam cu drag. Inimioarele ii ofera un aer feminin, tineresc si oricand la moda. Este inelul care te va face sa te simti mai bine in orice zi a vietii tale.

  1. Inel de argint Black X. Este un inel pentru doamnele si domnisoarele nonconformiste, indraznete. Are un design fabulos si nu te va face sa treci neobservata. Se poate integra in absolut orice tinuta si poate fi purtat in orice moment al zilei.

 

Pe site, vei descoperi foarte multe alte modele care, cu siguranta, se vor plia pe personalitatea si preferintele tale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *