Jucarii auto pentru calatoriile alaturi de cei mici

Stim cu totii, calatoriile alaturi de cei mici nu sunt de loc usoare. Trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare si multe idei cu ajutorul carora sa ii tii ocupati. In momentul in care cel mic incepe sa se plictiseasca, fiecare minut va parea o vesnicie. Din acest motiv, indiferent de cat de lunga urmeaza sa fie calatoria, jucariile sunt acele accesorii care nu trebuie sa lipseasca din masina.

Pe site-ul celor de la NolaKids, gasesti o multime de accesorii scaune auto pentru copii cu ajutorul carora poti sa ii tii ocupati pe cei mici, macar o parte din drum. Pentru a te ajuta in decizia de achizitionare a accesoriilor potrivite, in articolul de azi am ales sa iti prezentam cele mai populare jucarii auto pentru copii.

  1. Jucaria auto Volanul muzical Taf Toys – are rolul de a dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului. Aceasta este prevazuta cu un volan muzical care imita actiunile de conducere ale masinii, avand claxon si semnalizator, precum si o oglinda. Sunetele si luminile masinii pornesc in momentul in care copilul apasa pe butoane. Sistemul de prindere este prevazut cu 2 inele care se agata de tetiera scaunului, existand varianta de ajustare a inaltimii in trei pozitii.
  2. Jucaria auto Petrecerea broscutei cu oglinda retrovizoare Taf Toys – are rolul de a antrena simturile si functiile motorii ale copilului. Are o oglinda retrovizoare si 3 jucarii: broscuta fosnitoare, mingiuta cu sunete armonioase si floricica zornaitoare. Jucaria auto se poate utiliza in 3 moduri:
  • panou de joaca cu oglinda retrovizoare;
  • oglinda retrovizoare;
  • panou de joaca care are 2 inele de prindere ce ajusteaza inclinarea jucariei;
  1. Jucaria auto Bufnita muzicala Taf Toys – are rolul de a dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului. Aceasta jucarie are forma unei bufnite, fiind prevazuta cu ochi luminosi, oglinda, frunza, capsuna si telecomanda. Prin atingerea capsunei si a frunzei de catre copil, pot fi pornite muzica si luminile sau, de catre parinti cu ajutorul telecomenzii. Muzica are urmatoarele 2 moduri:
  • modulul de joaca prevazut cu doua melodii;
  • modulul de liniste care are tot doua melodii;
  1. Jucaria auto Piciorusele vesele Taf Toys – are rolul de a dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului. Aceasta este prevazuta cu o oglinda, norisor care scoate sunete armonioase si cu o bufnita zornaitoare. Muzica si steluta luminoasa vor porni imediat dupa ce piciorusele bufnitei vor fi atinse. Jucaria se prinde de tetiera scaunului cu ajutorul celor 2 inele, iar centura, ajusteaza unghiul de inclinare.
  2. Jucaria auto Albinuta vesela Taf Toys – aceasta este prevazuta cu urmatoarele jucarii: albinuta cu aripi fosnitoare, steluta cu sunete armonioase, luna fosnitoare si oglinda educativa.

Acestea sunt doar cateva dintre jucariile pe care le gasesti in magazinul online al celor de la NolaKids. Alegand o astfel de jucarie, care in primul rand are rolul de a dezvolta simturile si functiile motorii ale copilului, ii asiguri acestuia activitatea de care are nevoie pe parcursul calatoriei.

Comanda accesorii scaune auto pentru copii si tine-l ocupat pe cel mic in timpul calatoriei!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *