Unde facem carti de vizita frumoase?

Cartile de vizita sunt probabil cel mai des impartite materiale promotionale atunci cand vrei sa iti faci cunoscuta afacerea sau vrei sa inviti oamenii sa aprofundeze serviciile si produsele tale.

Am descoperit ca pe site-ul Agrafo.ro sunt disponibile o multime de modele de carti de vizita care pot fi personalizate in functie de nevoile clientilor.

Importanta cartilor de vizita in 2019

Lumea in ziua de azi este supraaglomerata de e-mailuri, plus ca email-urile sunt o modalitate de contact impersonala. Daca participi la o conferinta unde poti atrage clienti noi, cel mai usor este sa oferi o carte de vizita, alaturi de un contact vizual si o scurta conversatie. Cartea de vizita inspira profesionalism si competenta si contactul personal intotdeauna va ajuta mai repede la crearea unei relatii de afaceri. Desi email-marketingul si reclamele platite din media isi fac treaba, nimic nu este mai eficient decat o strangere de mana si un schimb de carti de vizita.

O carte de vizita cu un design creativ este personalitatea brandului tau. Fa-ti cartea de vizita la o agentie care ofera servicii profesionale de print si care ofera o varietate de modele si culori care sa atraga atentia. Cand intalnesti un potential client, nu vrei sa ramana cu o prima impresie grozava? O carte de vizita memorabila face mai mult decat sa ii dai doar un numar de telefon sau o adresa de e-mail. De asemenea, cand iti creezi o conexiune prin intermediul cartii de vizita, nu vrei ca brand-ul tau sa fie asociat cuvantului „ieftin”. Da, probabil o carte de vizita memorabila costa mai mult, dar cand e vorba de atragerea unor noi clienti, nu ar trebui sa faci economii.

O carte de vizita din aceasta categorie este tiparita de obicei cu negru pe carton alb sau crem. Este cea mai potrivita alegere atunci cand urmariti strict factorul “utilitate” – anume transmiterea catre destinatar a numelui firmei, a numelui dvs. si a datelor de contact. De regula, aceasta se intampla atunci cand potentialii dvs. clienti sunt oameni foarte seriosi, care nu se lasa impresionati de artificiile de design, oameni de genul “Sa vedem faptele si cifrele”. Designul cartii de vizita este simplu, informatiile sunt clare si concise.

Daca o persoana calatoreste si are multe intalniri de afaceri, atunci cel mai bine este sa aiba asupra ei o carte de vizita. Cat de profesionist crezi ca arata daca scrii un numar de telefon pe o bucatica de hartie sau ca ai bateria telefonului descarcata si nu iti poti nota nimic? Crezi ca ar face cineva afaceri cu tine? In schimb, daca scoti o carte de vizita, arata ca esti pregatit sa creezi o relatie de afaceri.

Agrafa.ro este o sursa de incredere de la care poti sa comanzi mereu materiale promotionale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *