Seria HUAWEI P30 redefinește estetica smartphone-ului prin design și culori moderne

Huawei a lansat, in cadrul IFA 2019, noul P30 Pro, redefinind încă o data limitele smartphone-urilor în materie de design. Continunând linia de design și tehnologia inovatoare din spatele seriei P, noul Huawei P30 Pro oferă noi opțiuni de design în culori attractive, dar și funcionalități de editare foto-video îmbunătățite. Noul Nuawei P30 Pro este deja disponibil la nivel global, fiind compatibil cu EMUI10.
„Seria HUAWEI P30 a rămas una dintre favoritele consumatorilor în ultimele șase luni, cu 16.5 milioane de unități vândute la nivel global, o creștere cu 50% față de seria P20. Noul Huawei P30 Pro va aduce consumatorilor o experiență fotografică nouă, desăvârșită de schema de culori și textura noului design”, a declarant Richard YU, CEO al Huawei Consumer BG.

Design reinventat: Descoperă noi posibilități dintr-o perspectivă unică

Inspirat de natură, noul Huawei P30 Pro a fost creat în două noi scheme de culoare: Mystic Blue, un albastru care amintește de reflexia cerului în apa mării, și Misty Lavender, nuanță inspirată de o plajă la apus.

Tot la nivel de design, noul Huawei P30 Pro oferă o tranziție fină între finisajul lucios și cel mat prin folosirea a două texture diferite și un effect visual care rezolvă problemele unui panou spate din sticlă. Dacă până acum frumusețea și practicabilitatea au părut incompatibile, P30 Pro aduce o armonie perfectă între cele două: zona din jurul camerei este una lucioasă, iar zona în care telefonul este ținut mână este mată pentru a evita, astfel, amprentele.

Devino fotograf profesionist și creează opere de artă cu ușurință

Noua funcție Super Night Selfie a fost adăugată modului de fotografiere nocturnă pentru a lumina și a înfrumuseța chipurile noaptea. În același timp, funcția scade intensitatea sursei de lumină din fundal și îmbunătățește detaliile zonelor întunecate fără a supraexpune iluminarea din fundal pentru a obține selfie-uri și portrete cât mai naturale, tridimensionale pe timp de noapte.

Fie că înregistrezi sau editezi, inteligența artificială (AI) face crearea de conținut video simplă și interesantă. Noua funcție HUAWEI Vlog de editare cu ajutorul AI benefiziază de o funcție de crearea de conținut manual care permite utilizatorilor să creeze videoclipuri realizate integral din fotografii si inregistrari video din galeria acestora, totul cu un simplu click. Odată generat videoclipul, acesta poate fi personalizat cu muzica preferată, filtre și numeroase efecte.

Modul Super-Portret oferă un efect profesionist de blur, făcând astfel personajul principal să iasă în evidență față de fundal, obținându-se astfel un efect artistic foarte expresiv. Lentila ToF, cu capacitate de percepție a adâncimii, lucrează alături de un algoritm AI pentru a atinge un nivel nemaiîntâlnit de detalii și simplificare în utilizare, chiar și la nivelul firelor de păr. Nuanțele părului ies în evidență față de cele ale hainelor sau de contururile feței pentru a face orice subiect al portretelor să iasă în evidență pe un fundal neted.

Huawei și-a luat angajamentul de a oferi consumatorilor cea mai înaltă calitate a imaginii și o experiență de fotografie desăvârșită, depășind limitele fotografiei. Mulțumită funcționalităților revoluționare ale HUAWEI P30 Pro în materie de fotografie și zoom, oamenii nu mai sunt limitați de tehnologia camerei. Consumatorii se pot bucura de divertismentul fotografiei și pot descoperi frumusețea lumii înconjurătoare, totul în timp ce fac fotografii la nivel profesionist. Competiția Huawei New Image a luat naștere în anul 2017 și, de atunci, amploarea și influența sa au crescut, permițând tot mai multor oameni să-și folosească telefoanele pentru a înregistra momente importante din viețile lor, să se exprime liber și să spună povești.

Experiența EMUI10 care deschide ușa către viitorul AI

Utilizatorii seriei HUAWEI P30, la nivel mondial, vor fi cei care vor avea primii acces la sistemul de operare EMUI10. Acesta oferă utilizatorilor o experiență inteligentă redefinită, creată având în minte factorul uman.

Design-ul de tip revistă și spațierea fontului contribuie atât la realizarea unui feeling mai relaxat, dar și la concentrarea privirii utilizatorului într-o singură direcție pentru a face întreaga experiență mai facilă. Acest principiu se extinde și la design-ul setărilor, al calendarului, al listei de contacte și al altor intefețe care contribuie la îmbunătățirea experienței vizuale a utilizatorului.

Interfața EMUI10 este inspirată de gradientul Morandi provenit din Italia, cu textură fină și elegantă, pentru un echilibru perfect.

În modul dark, lumina blândă protejează vederea utilizatorilor. Huawei a realizat numeroase teste pentru a stabili cea mai eficientă modalitate de a citi. Rezultatul se reflectă în culoarea de fundal, contrastul dintre caractere și contrastul spatial al acestui mod de utilizare. Ținând cont de studiul de piață realizat în rândul clienților, fiecare element din modul dark a fost gândit pentru a oferi o experiență imersivă și mai confortabila in timpul cititului.

Explorând legile naturii, EMUI10 preia principiile de bază ale design-ului dinamic pentru a oferi o experiență vizuală îmbunătățătă. Adăugarea elementelor de flexible touch, mișcări curbate și tranziții confortabile, permite utilizatorilor să se bucure de o experiență fină, atât la nivel visual, cât și haptic.

EMUI10 aduce, de asemenea, un sistem de afișare wireless modernizat -“multi-screen collaboration”, care depășește granițele dintre Windows și Android la nivelul sistemului. Acesta permite o coloaborare perfecta între computer și telefoane mobile de tip multi-screen interaction, cu funcția drag and drop între dispositive. Acum utilizatorii pot utiliza un ecran mare, alături de echipamente periferice cum ar fi un mouse sau o tastatură.

Un flagship popular care înregistrează o creștere record

În 2010, Huawei a vândut trei milioane de telefoane mobile. După 8 ani, acest număr a crescut de 68 de ori. În prima jumătate a lui 2019, livrările de dispozitive Huawei (inclusive cele Honor) au atins 118 milioane de unități, în creștere 24% față de anul precedent. Conform datelor IDC, în al doilea trimestru al anului 2019, livrările de smartphone-uri Huawei s-au clasat pe locul doi la nivel mondial.

Un mix perfect între tehnologie și artă, seria Huawei P30 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute în primele 85 de zile de la lansare, stabilind un record în rândul dispozitivelor Huawei. Telefoanele au fost lăudate și îndrăgite de numeroase autorității în domeniu de pe întreg globul, inclusiv Asociatia European Imagine (EISA). Huawei a primit, de asemenea, titlul de „cel mai bun smartphone al anului 2019-2020” pentru a doua oară consecutiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *