Axis anunta noua generatie de camere PTZ Q60 cu zoom optic de 40x si securitate sporita

Axis Communications a lansat o nouă generatie de camere de retea din seria AXIS Q60 PTZ Network Camera. Aceste camere PTZ cu performantă inaltă vin insotite de un cip de nouă generatie care oferă imagini si caracteristici de securitate imbunătătite, capacităti de analiză extinse si o compresie video mult mai bună.

Camerele de retea PTZ AXIS Q6075 si AXIS Q6075-E oferă un nivel superior de sensibilitate la lumină, datorită tehnologiei Lightfinder 2.0 care captează imagini cu culori mai saturate in conditii de luminozitate scăzută si oferă imagini mai clare ale obiectelor in miscare. Aceste camere vin insotite de aplicatia Autotracking 2 prevăzută cu functie de selectare prin clic si urmărire, precum si un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmărirea activă a obiectelor si orientarea rapidă in spatiu. Camerele includ caracteristici de securitate avansate, precum firmware semnat si functie de boot securizat care garantează că firmware-ul nu a fost modificat si că este instalat numai firmware autorizat. Aceste camere includ si un cip Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2, pentru a asigura stocarea in sigurantă a tuturor certificatelor si cheilor criptografice astfel incat acestea să rămană in sigurantă chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.

Caracteristicile principale includ:

  • HDTV 1080p cu zoom optic de 40x;
  • Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;
  • Aplicatie Autotracking 2 si dispozitiv de orientare;
  • Sistem de analiză incorporat;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265;

Modelul destinat utilizării in aer liber este conform cu indicii de protectie IP66/67, NEMA 4X si IK10, ceea ce ii conferă rezistentă la praf, ploaie, zăpadă si impact. In plus, functia de control in conditii de temperatură arctică garantează pornirea camerei atunci cand este inghetată si functionarea acesteia la temperaturi cuprinse intre -40 °C si 50 °C. Camerele AXIS Q6075/-E PTZ Network Camera vor fi disponibile prin intermediul canalelor de distributie ale companiei Axis in trimestrul al treilea al anului 2019.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *