AXIS Q1798-LE – Camera de supraveghere 4K cu montura Canon

Axis Communications

Axis Communications anunta lansarea unei camere de retea unice, care combina rezolutia 4K cu un senzor de 4/3”, pentru un nivel exceptional de sensibilitate la lumina. Prevazuta cu zoom 4x si obiectiv Canon, camera AXIS Q1798-LE beneficiaza de protectie IP66, IP67 si IK10 si poate functiona la temperaturi cuprinse intre -40 de grade C si 60  de grade C.

Echipata din constructie cu caracteristici de securitate imbunatatite, precum firmware semnat si functie de boot securizat, AXIS Q1798-LE integreaza si tehnologia Axis Lightfinder 2.0 pentru o sensibilitate sporita la lumina, culori mai apropiate de cele reale in conditii de intuneric aproape complet si imagini mai clare ale obiectelor in miscare.

In plus, pot fi conectate dispozitive la porturile de intrare/iesire pentru a declansa alarme sau actiuni, iar semnalul de intrare supravegheat trimite o notificare in cazul in care conexiunea este intrerupta.

Caracteristicile principale includ:

Rezolutie de 4K / 10 MP;

Senzor foarte sensibil la lumina;

Obiectiv Canon 12 – 48 mm;

Tehnologie Axis Lightfinder 2.0;

Tehnologie Axis Zipstream cu suport pentru H.264/H.265.

Datorita suportului pentru PoE si alimentarii redundante, camera este usor de instalat, iar datele sunt protejate in cazul unei caderi de tensiune. De asemenea, tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265 reduce in mod dramatic latimea de banda si capacitatea de stocare necesare. Mai mult, nu este necesara utilizarea unui sistem de iluminare scump – modelul are incorporat sistemul de iluminare cu infrarosu (IR), aceasta tehnologie asigurand o supraveghere discreta in conditii de intuneric deplin la distante de pana la 50 m sau chiar si mai mari, in functie de unde se desfasoara scena.

Camera va fi disponibila prin intermediul retelei de distributie Axis din ultimul trimestru al anului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *