Inaugurarea VICTORIEI BALLROOM – o noua locatie premium din centrul Capitalei!

Un numar foarte mare de vedete intr-o seara plina de bun gust in centrul Capitalei, pe Calea Victoriei 21-23 unde, pe 25 septembrie, Victoriei Ballroom a deschis usile unui nou capitol in lumea evenimentelor de gala din Bucuresti.

Asa cum ii sta bine unei ceremonii de lansare a unei sali premium de evenimente, invitatii s-au delectat cu o demonstratie exemplara de outfit-uri de gala, pusa in scena de celebrul designer Adina Buzatu care traseaza, de mai bine de 10 ani, standardele rafinamentului si bunului gust in tinutele pentru barbati.

Magicianul Robert Tudor a facut mai multe numere de iluzionism, spre surpriza publicului care l-a rasplatit cu aplauze si ovatii.

Lucrarile pline de culoare si stralucire ale artistului german Marcel Thiele si caii din tablourile parca insufletite ale pictoritei Emilia Marinescu s-au incadrat perfect in atmosfera glam a serii.

Atmosfera prietenoasa a fost animata de amfitrionul serii, Catalin Maruta, cel in emisiunea caruia s-a lansat si a cantat Trupa Zero, de care il leaga o frumoasa prietenie intinsa pe mai bine de 8 ani. Maestru desavarsit in arta de a pune in valoare fiecare invitat in parte, prezentatorul a salutat prezenta unor nume importante, printre care Cristi Minculescu, Valter si Boro, Pepe, Tudor de la Fly Project si sotia lui, Ana, Adrian Enache si fiica sa, Diana, Wilmark sau Roxana Nemes.

La evenimentul de lansare au participat numeroase persoane publice, vedete TV, artisti si pictori, organizatori de evenimente, jurnalisti si colaboratori din lumea divertismentului, invitati de unul dintre proprietarii cochetei locatii, Alex Piscunov, de la Trupa Zero, care povesteste ca Victoriei Ballroom este un vis implinit: “De 15 ani tot cantam prin toata tara, am vazut sute de locatii si, de mai bine de 8 ani, ma tot gandesc sa deschid o sala de evenimente. Am asteptat spatiul asta pana mi-a iesit in cale. Fix in centrul orasului, usor de ajuns si de gasit, rockerii il stiu ca pe “fostul Spice”. Acum are alta fata, evident, l-am amenajat exact asa cum mi-am dorit pentru un eveniment perfect, nu am facut niciun compromis. De altfel, aici o sa facem in curand si botezul celui de-al doilea copil al nostru, care deja e pe drum” incheie Alex Piscunov, tobosarul de la Trupa Zero si totodata unul dintre cei 3 proprietari ai Victoriei Ballroom, noua locatie premium de evenimente din Bucuresti.

Noua sala de evenimente, situata in inima Capitalei, vis-a-vis de Centrul Vechi, intr-o cladire care respira istorie si traditie, ofera celor care vor sa-si organizeze nunta aici, pachete all-inclusive complexe, fara costuri suplimentare.

“In pretul meniului primesti tot ce ai nevoie: decorul salii, aranjamentul meselor si cele florale, sonorizare, scena, lumini, sampanie si tortul casei. Tot in prețul meniului intră o cameră personală, special amenajată. In premieră introducem termenul de “corner-sharing” prin care poți să alegi să ai la evenimentul tău un sushi bar, ice cream bar sau clasicul candy bar, contra cost. De asemenea ai preturi exclusive pentru artisti si DJ de top, noi facand parte din lumea asta de 15 ani si fiindu-ne usor sa obtinem cele mai bune oferte” completeaza Alex.

Gandita ca un spatiu dedicat in week-end unor evenimente speciale de familie precum nunti, botezuri si aniversari, Victoriei Ballroom va gazdui, in timpul saptamanii, evenimente culturale: expozitii si vernisaje, lansari de carte, happening-uri si prezentari de moda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *