RAZER RAION COMBINĂ PRECIZIA UNUI ARCADE STICK CU DIMENSIUNILE UNUI CONTROLLER OBIȘNUIT

Noul fightpad dezvoltat de Razer pentru PlayStation 4 și PC include 6 butoane de dimensiuni crescute și un D-pad cu 8 direcții pentru a putea executa mai ușor combo-urile câștigătoare

 RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat Raion, un arcade fightpad pentru PS4™ și PC, care le oferă jucătorilor controlul și precizia caracteristice unui fightstick de dimensiuni complete sub forma unui controller ce încape în palme.

Conceput în mod expres pentru comunitatea pasionaților de jocuri cu lupte, noul Raion include pe lângă tradiționalele butoane ”shoulder” și ”trigger”,  șase butoane supradimensionate, specifice fightstick-urilor, dar și un D-pad cu 8 direcții. Acest design le oferă o varietate de opțiuni de control atât jucătorilor care preferă priza clasică, cât și celor care folosesc priza de tip ”gheară”. Modul de competiție încorporat dezactivează butoanele extra pentru a asigura sesiuni fără accidente, în timp ce touchpad-ul PS4™  încorporat oferă toate funcțiile la care se așteaptă gamerii de console.

Fanii jocurilor cu lupte se numără printre cei mai pasionați și mai dedicați jucători, care se așteaptă la cele mai bune performanțe de la echipamentele pe care le utilizează. Cum soarta confruntărilor depinde adesea de decizii fulger, folosirea celui mai bun controller poate fi diferența dintre victorie și KO.

Având acest lucru în vedere, Razer Raion a fost dezvoltat cu ajutorul comunității de jocuri cu lupte, feedback-ul primit din partea lor fiind încorporat în designul acestui controller care îmbină cele mai bune caracteristici ale arcade stick-urilor cu acelea ale controller-elor tradiționale.

“Razer Raion oferă controlul și consistența de care am nevoie în cadrul jocurilor cu lupte,” a declarat Mark “MarkMan” Julio, specialist în jocuri cu lupte în cadrul Team Razer. “Confortul și responsivitatea oferite de D-Pad și de butoane mă ajută să mă pot concentra pe joc și să execut cu precizie combo-urile dorite.”

Un design inspirat de arcade stick-uri

Inspirat de amplasarea butoanelor caracteristică arcade stick-urilor, Razer Raion include 6 butoane ușor mai mari decât standardul din industrie, acestea fiind amplasate în mod optim pentru a face mai ușoară executarea combo-urilor chiar și în mijlocul celor mai palpitante bătălii.

Pentru a asigura că fiecare apăsare a butoanelor este înregistrată cu precizie, noul controller folosește  Razer Yellow Mechanical Switches, care oferă pe lângă acuratețe și o viteză de acționare ultra-rapidă. Construite pentru a face față la 80 de milionare de acționări, la fel ca tastaturile vârf de gamă din oferta Razer, switch-urile mecanice galbene dezvoltate de Razer oferă un răspuns instantaneu chiar și în cadrul celor mai solicitante competiții.

D-Pad Mecha-Tactile cu 8 direcții pentru precizie supremă

Razer Raion încorporează și un D-pad Mecha-Tactile cu 8 direcții, care le oferă jucătorilor abilitatea de a executa mișcări în diagonală cu viteză crescută și precizie maximă, o acțiune esențială jocurilor cu lupte, care necesită executarea cu precizie a mișcărilor de tip arc de cerc.

Dincolo de responsivitatea sporită, D-pad-ul cu 8 direcții oferă și un feedback tactil, astfel încât jucătorii să simtă mai bine butoanele în timp ce execută diferite combo-uri. Feedback-ul mai bine definit oferă jucătorilor un sentiment de control și reduce numărul mișcărilor nereușite.

Disponibilitate

Preț recomandat: 109,99 Euro

Razer Raion este disponibil acum în Europa, Asia-Pacific, China, Australia și Noua Zeelandă. În curând va fi disponibil și în SUA și Canada.

DESPRE RAZER RAION

  • 6 butoane de dimensiuni crescute
  • Razer™Mechanical Switch
  • D-pad Razer™Mecha-Tactile cu 8 direcții
  • Opțiune de blocare a butoanelor pentru competiții
  • Port de ieșire audio de 3.5mm
  • Cablu de 3 m
  • Conexiune pe cablu
  • Dimensiuni aproximative 173 mm (Lungime) x 103 mm (Lățime) x 58 mm (Înălțime)
  • Greutate aproximativă  275g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *