5AM primul produs adjuvant anti-mahmureală al companiei RE:VIVE a fost lansat

RE:VIVE, cea mai nouă companiei de suplimente alimentare lansează 5AM, primul produs anti-mahmureal . Acesta este un adjuvant ce a luat naștere dintre mix-ul de ingrediente naturale și tehnicile de procesare aparținând științei moderne. 5AM este o soluție ce se administrează după cum sugerează și numele, noaptea, înainte de culcare, pentru dimineți frumoase și zile cu un tonus ridicat lipsite de senzația de mahmureală.

Formula anti-mahmureală din spatele 5AM a luat naștere studiind toate situațiile cu care se confruntă organismul după o seară de petrecere împreună cu prietenii sau familia. Suplimentul este o soluție non-alcoolica pe bază de apă ce conține o concentrație mare de plante ale căror proprietăți au fost demonstrate științific că ajută la buna funcționare a organismului pe diverse paliere ce contribuie la metabolizarea alcoolului în organism și menținerea unei stări de bine.

“Până acum acest subiect, mahmureala de a doua zi, a fost un subiect tabu, însă nu avem de ce sa ne ferim, aceasta apare chiar și in condiții de consum responsabil de alcool, în general începând cu 2 pahare de vin la cina iar 5AM este un adjuvant ce ajută organismul după acest consum” Mihai Scarlat, co-fondator 5AM

În total, 5AM cuprinde în cei 100ml ingrediente special alese pentru afecțiunile cauzate în urma consumului de alcool. Plante folosite încă din antichitate pentru proprietățile lor antiinflamatoare, analgezice sau antiemetice, cât și pentru detoxifierea ficatului precum – silimarina, rhodiola, salcie alba și multe altele. Acest blend de plante este însoțit și de complexul de B-uri, vitamina C și electroliți, care ajută la creșterea absorbției de vitamine cât și la rehidratarea organismului. Vitaminele B, ajută de asemenea și în situațiile de oboseală excesivă, aparută în organism în situațiile în care consumăm alcool.

“Cum nimeni nu se ferește să acuze probleme de digestie după ce consumă anumite alimente, și administrează organismului diverse suplimente alimentare ce îl ajută la o mai bună functionare, la fel și 5AM vine în întâmpinarea consumatorului adult și responsabil de alcool.” Luana Berbec, co-fondator 5AM

De menționat este că 5AM are un gust foarte plăcut, fapt mai rar întâlnit printre suplimentele lichide pe bază de plante. Aroma este un amestec dintre gustul de piersică și cel de mentă, iar împreună nu doar că fac băutura una plăcută la gust ci oferă instantaneu celui ce o consumă o respirație proaspată și plăcut mirositoare.

RE:VIVE își propune să lanseze în viitorul apropiat și alte produse complementare lui 5AM dar și o gamă de suplimente ce actionează în direcția de beauty si wellbeing, misiunea companiei fiind de a veni în întâmpinarea clientului si în consolidarea unui lifestyle de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *