Samsung lansează NEXTGEN TV ca parte din gama QLED 8K 2020 Experiența de vizionare Ultra HD este îmbunătățită cu ATSC 3.0, ultimul standard în industria televiziunii

Samsung Electronics a anunțat astăzi că gama QLED 8K 2020 va oferi tunere ATSC 3.0. Acest standard de transmisie de generație următoare oferă utilizatorilor rezoluții mai mari, experiențe audio interactive, mai realiste, menite să seteze un nou standard în ceea ce privește transmisiunile TV.

Samsung transformă în mod constant tehnologia pe care o aduce în atenția utilizatorilor săi, pentru a le oferi acestora o experiență unică, așa că această decizie a venit în mod natural. TV NEXTGEN cu ATSC 3.0 îmbunătățește experiența de vizionare pentru toți cei care dețin un televizor din gama QLED 8K 2020, dar nu numai. Suntem încântați să vedem cum acest standard îi determină pe partenerii noștri să creeze conținut și să gândească experiențe pentru ecosistemul 8K. Suntem de abia la început și ne bucurăm de potențialul maxim oferit de ATSC 3.0”, a declarat Hyogun Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Unul dintre avantajele și îmbunătățirile cheie cu care vine NEXTGEN cu ATSC 3.0 față de standardul actual ATSC 1.0 este posibilitatea de a primi și reda conținut în rezoluție de până la 4K, mai mult decât redarea în Full HD, disponibilă în prezent. Acest lucru înseamnă că utilizatorii care dețin un televizor Samsung QLED 8K pot reda conținut 4K atunci când semnalele sunt transmise.

Alături de rezoluția extraordinară, NEXTGEN TV aduce publicului o experiență audio mai captivantă și mai realistă. Funcțiile standardului Multi-Channel Object Audio și îmbunătățire a dialogului oferă utilizatorilor un sunet mai clar, oferind astfel o experiență imersivă, în plus față de sunetul surround tradițional. Standardul înseamnă, de asemenea, o îmbunătățire a conținutului și a informațiilor transmise.

Samsung își dedică eforturile de cercetare și dezvoltare în domeniul rezoluției de înaltă calitate de mulți ani. Compania a colaborat cu Pearl TV și Asociația Națională a Radiodifuzorilor (National Association of Broadcasters) pentru testarea de noi funcții și difuzarea de transmisii experimentale, în cadrul multor evenimente și colaborări din industrie. Prin aceste eforturi, Samsung este responsabil de cea mai bună experiență de vizionare Ultra HD și oferă radiodifuzorilor posibilitatea de a continua să inoveze în ecosistemul 8K.

Pentru mai multe informații despre gama QLED TV 2020 și NEXTGEN TV, accesați www.samsung.com.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *