PC Garage & Lenovo Gaming Days 3 zile cu extra reduceri!

București, 4 Februarie 2020 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o campanie dedicată exclusiv pasionaților de jocuri aflați în căutarea unui nou laptop sau PC de gaming. Astfel, în perioada 4 – 6 februarie, PC Garage oferă extra reduceri la peste 40 de laptopuri şi  peste 10 sisteme de gaming Leneovo, ca parte a campaniei Lenovo Gaming Days.

Astfel, dacă eşti un pasionat de jocuri ce iubește mobilitatea, nu trebuie să ratezi preţurile special oferite la modele Lenovo Y740, L340, Y7000 și Y540. Ținând cont de toate cerinţele şi toate tipurile de “buzunare”, oferta include o gamă completă cu preţuri cuprinse între 2.564 Lei şi 10.529 Lei, în funcţie de diagonala ecranului şi a dotărilor.

Reducerea de preţ oferită se aplică chiar şi produselor ce au deja o promoţie activă, acestea fiind semnalizate prin menţiunea “Extra reducere”.

Mecanismul promoţiei este unul simplu. Adaugă în coş produsul şi primeşti automat reducerea. Discount-ul suplimentar se aplică în funcţie de model, după cum urmează:

Pentru cei care vor un upgrade acasă, PC Garage pune al dispoziţie 10 sisteme desktop Lenovo, ce beneficiază de aceeaşi promoţie, ce aplică în coș o reducere suplimentară de 5%. Şi acestea au o adresabilitate largă, cu preţuri ce variază în intervalul 3.324 Lei şi 6.554 Lei, oferindu-vă flexibilitatea de a alege sistemul dorit.

Laptop-urile Lenovo din seria Y au un design minimalist şi compact, oferind totodată performanţe competitive. Ele sunt gândite atât pentru activităţile de zi cu zi, cât şi pentru gaming, mai ales atunci când eşti în deplasare.  Toate modele din această serie vin echipate cu un ecran FHD, capabil să ofere o rată refresh de până la 144Hz, luminozitate de până la 300 de niti și un gameplay fluid. Sunt echipate cu procesoare Intel Core de generația a 9-a, plăci video NVIDIA GeForce GTX sau RTX, tastaturi iluminate şi o memorie RAM de până la 32GB. Sunt disponibile în oferta PC Garage cu preţuri începând de la 3.498 RON.

Laptop-urile gaming Lenovo L340 sunt echipate tot cu procesor Intel din seria a 9-a, plăci video GeForce GTX 1650 și un sistem audio Dolby Audio îmbunătăţit. Dispun de mai multe moduri de lucru și joacă, precum funcţia “Quiet”ce menține ritmul sarcinilor zilnice, sau funcţia “Quick” care oferă performanţe superioare şi viteze rapide în jocuri. Sunt disponibile în oferta PC Garage cu preţuri începând de la 2.698 RON.

Sistemele gaming Lenovo Legion T530 Tower și C530 Cube, cele două serii disponibile în promoţiedispun de o carcasă elegantă şi un sistem de iluminare impresionant. Sunt echipate cu cele mai noi componente şi cele mai performante sisteme de răciere, permiţînd totodată multiple posibilităţi de upgrade/overclocking. Sunt disponibile în oferta PC Garage cu preţuri începând de la 3.498 RON.

Şi în privinţa modalităţilor de plată, PC Garage dă încă o data dovadă de flexibilitate, oferind şi plata prin card de credit, până la 12 rate fără dobândă prin BRD Finance.

Campania este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 6 Februarie.

https://www.pcgarage.ro/lenovo-gaming-days-2020/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *