Crează la viteza imaginației cu noi dispozitive subțiri de la Dell, HP și Microsoft

Picture1

Peste 75 de laptopuri și stații de lucru portabile RTX Studio cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX au fost lansate în ultimul an.

Fluxurile de lucru creative au devenit mai solicitante. Timpul de lucru pentru proiecte s-a micșorat, iar cu mulți oameni care lucrează remote, un computer de încredere, rapid este mai important ca niciodată.

Noi laptopuri și stații mobile de lucru de la Dell, HP și Microsoft, toate cu NVIDIA, oferă creatorilor soluții perfecte pentru a-și transforma imaginația în creații.

Aceste noi sisteme se lansează la aproape exact un an de la lansarea oficială NVIDIA Studio, o platformă cu drivere dedicate, kituri de dezvoltare software pentru mai multa performanță și laptopuri subțiri și ușoare cu RTX create special pentru creatori.

De atunci, am lucrat cu fiecare mare producător pentru a extinde gama RTX Studio și pentru a oferi o gamă largă de opțiuni care dispun de plăci grafice NVIDIA Quadro și GeForce RTX. În total, acum există 78 de sisteme RTX Studio.

Laptopuri și stații mobile de lucru RTX Studio de la Dell

Concepute pentru a fi cele mai puternice laptopuri XPS de la Dell, XPS 17 pune la bătaie forță brută atât pentru proiecte creative, cât și pentru gaming, cu un NVIDIA GeForce RTX 2060. Datorită design-ului subțire, este cel mai mic laptop de 17”, cu dimensiuni similar unui laptop tipic de 15”.

Atât de multă putere într-un laptop RTX Studio de aceste dimensiuni necesită puțină ingeniozitate inginerească pentru a păstra performanțele sistemului. Dispune de un nou design termic proprietar care oferă mai mult flux de aer și performanță susținută mai crescută pentru a alimenta cele mai provocatoare proiecte.

Picture2

Astăzi, Dell a anunțat că a lucrat la îmbunătățirea stațiilor de lucru Precision. Aceste stații mobile RTX Studio au fost concepute pentru a face față fluxurilor de lucru solicitante, precum editare 8K, randare 3D, analiză de date și modelare CAD. Stațiile mobile de lucru Precision 5700 și seria 7000 sunt certificate ISV și dispun de plăci grafice Quadro RTX.

Dell Precision 5750 permite creatorilor și inginerilor să vadă și să facă mai multe cu o placă video până la Quadro RTX 3000 și un display InfinityEdge (până la HDR 400) de 16:10. Pentru editori, ingineri și oameni de știință care lucrează des cu proiecte solicitante, Dell Precision 7550 și Dell Precision 7750 sunt disponibile cu plăci grafice până la Quadro RTX 5000. Au fost re-concepute cu mai multă putere și performanțe inteligente într-o formă mai mică și mai ușoară.

Un nou laptop ENVY

Noul ecosistem Create de la HP ajută creatorii de toate felurile. Acest lucru începe cu noul HP ENVY 15 care va fi disponibil mai târziu luna aceasta pe HP.com

envy

Noul ENVY 15 este un laptop RTX Studio care poate fi configurat cu până la GeForce RTX 2060. Dispune de un șasiu complet din aluminiu cu un raport ecran-corp de 82.8%, un DisplayHDR True Black 4K OLED VESA cu interfață de display cu touch, procesor Intel din generația 10 și racire perfecta pentru cea mai bună performanță.

Profesioniștiio din domenii creative vor vrea să fie pe fază pentru ZBook Studio și ZBook Create de la HP, modele care vor apărea mai târziu în acest an și care oferă mobilitate fără compromis datorită plăcilor grafice Quadro respectiv GeForce RTX. Aceste sisteme vor dispune de asemenea de un raport ecran-corp de 87% și vor oferi creatorilor primul display DreamColor cu o durată de viață a bateriei pentru o zi întreagă.

Model nou Surface

Microsoft a anunțat recent cel mai puternic laptop, modelul Surface Book 3. Modele vor dispune de plăci grafice Quadro RTX și GeForce GTX. Surface Book 3 are puterea unui desktop, versatilitatea unei tablete și libertatea unui laptop subțire și ușor, totul într-un dispozitiv cu un design superb.

surface

Pe lângă grafică NVIDIA, Surface Book 3 poate fi configurat cu procesor Intel din generația 10, până la 32 de GB RAM, cel mai rapid SSD Microsoft și un display PixelSense cu DPI înalt, iar durata de viață a bateriei este de 17.5 ore.

Surface Book 3 pornește de la 1.600 $ și va fi disponibil începând cu 21 mai.

Exporturi accelerate de GPU în Adobe Premiere Pro

Noile laptopuri vor putea fi folosite cu încredere în peste 200 de aplicații creative și de design susținute de accelerare GPU NVIDIA, inclusive o adiție majoră anunțată chiar ieri.

Adobe Premiere Pro ajută creatorii de conținut să ajungă de la concept la rezultat final mai rapid cu exporturi accelerate de GPU. Cu ajutorul accelerării transcodării de la NVIDIA în Adobe Premiere Pro, editorii pot exporta video-uri la rezoluții înalte, de cinci ori mai rapid decât pe CPU.

GPU

Află mai multe despre NVIDIA Studio și sisteme RTX Studio și rămâi pe fază pentru alte anunțuri pe măsură ce platforma continuă să crească.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *