AMD a lansat placa video Radeon Pro VII, precum și actualizări pentru Radeon Pro Software

AMD a anunțat placa video pentru stații de lucru Radeon Pro VII, optimizată pentru workload-uri de transmisie media, simulări complexe CAE și dezvoltare de aplicații HPC. AMD a lansat și noul driver Radeon Pro Software for Enterprise 20.Q2, precum și actualizări pentru Radeon ProRender.

Radeon Pro VII

Placa video  Radeon Pro VII oferă o grafică excepțională și performanțe de calcul de top, precum și funcții inovatoare, pentru a echipa cele mai exigente sisteme de transmisie media, simulări complexe de inginerie asistată de computer (CAE) și dezvoltarea de aplicații de calcul performant (HPC) care ajută la cercetarea științifică a supercomputerelor bazate pe AMD.

Placa video Radeon Pro VII oferă până la 6,5 teraflopi de dublă performanță de precizie pentru cerințele de lucru științifice. 16 GB de memorie HBM2 cu lățime de bandă de 1TB/s și capacitate completă de ECC pun în funcțiune modele complexe și seturi de date în mod facil, fără un timp de răspuns prea mare.

De asemenea, GPU-ul este echipat cu AMD Infinity Fabric Link, o conexiune cu lățime mare de bandă și latență scăzută, care accelerează transferul datelor de aplicație prin activarea comunicațiilor de înaltă viteză GPU-GPU în configurații de sistem multi-GPU, precum și PCIe cu suport 4.0. 

Pentru mai multe detalii despre specificații și funcții, poți accesa acest link. Placa video AMD Radeon Pro VII va fi disponibilă la principalii retaileri/etaileri, începând cu jumătatea lunii iunie a acestui an, la un preț recomandat de 1899 dolari.

AMD Radeon Pro Software for Enterprise 20.Q2

Cel mai recent driver Radeon Pro Software for Enterprise oferă o îmbunătățire a performanței de până la 14% pentru plăci grafice AMD Radeon Pro de generație actuală. Noul driver este acum disponibil pentru descărcare pe AMD.com.

Software-ul AMD pentru Rendering a fost actualizat

De asemenea, AMD a lansat actualizări pentru Radeon ProRender, un motor de rendering dezvoltat la standarde industriale, care permite rendering-ul accelerat pe orice GPU, orice CPU și orice sistem de operare.

Actualizările includ noi plug-in-uri pentru SideFX Houdini și Unreal Engine și plug-in-uri actualizate pentru Autodesk Maya și Blender. Pentru dezvoltatori, un SDK Radeon ProRender actualizat este acum disponibil pe site-ul GPUOopen.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *