ATEN UC9020 a primit premiul Future Best in cadrul NAB Show

Mixerul AV multicanal a castigat mai multe premii pentru functiile sale inovatoare

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anuntat ca a obtinut premiul Future Best in cadrul NAB Show pentru mixerul sau AV multicanal  – UC9020 StreamLIVE™ HD. Aceasta solutie le permite utilizatorilor sa inregistreze, sa transmita si sa comute intre doua surse de semnal video Full HD, creand in acest fel un cadru de productie profesional, dinamic, cu mai multe camere.

”Noua realitate ne provoaca sa lucram tot mai mult remote, dar si sa ne facem cunoscuta munca de la distanta, iar ATEN a venit constant in intampinarea nevoilor pietei cu solutii care sa sustina aceste nevoi. Dupa ce anul trecut UC9020 StreamLIVE HD a primit premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 si Video Edge Product Innovation 2019, recent a primit premiul ”Future Best” in cadrul NAB Show. Aceasta demonstreaza ca echipamentul nu doar raspunde nevoilor actuale ale industriei, dar are si calitatile necesare pe viitor pentru acest domeniu in plina evolutie, cum este streamingul live, simplificand procesul de productie video”, a declarat Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Candidatii la titlul Future Best sunt evaluati de o echipa de ingineri si experti din industrie, selectia realizandu-se pe baza inovatiilor aduse, setului de dotari oferite, raportului performanta/pret si gradului de satisfacere a cerintelor si necesitatilor. Din cauza anularii editiei traditionale a NAB Show, anul acesta a fost organizata o editie speciala de premiere, jurizarea realizandu-se pe baza nominalizarilor scrise. Castigatorii se bucura de distinctiile specifice si de recomandarea Sound & Video Contractor – cea mai importanta sursa de informatie pentru integratori AV, consultanti si utilizatori finali.

ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD ofera utilizatorilor o solutie completa de streaming live la calitate TV, ce integreaza posibilitatea de a captura doua surse de semnal video 1080p, iesire 4K pentru redare, switch video, functie de streaming 1080p, functie de conversie video, splitter video si mixer audio – totul intr-un pachet compact. Mai mult decat atat, aplicatia ATEN OnAir poate fi folosita pentru a transforma orice iPad intr-o interfata tactila dedicata controlului, redarii, monitorizarii, editarii in timp real si organizarii diferitelor elemente utilizate la mixare. Proiectat special pentru a simplifica activitatea de productie video, UC9020 StreamLIVE™ HD  reduce semnificativ necesarul de echipament si cabluri utilizate de obicei in acest domeniu. Suplimentar, formatul sau compact ii asigura o portabilitate fara precedent. De aceea, este ideal pentru promovare de produse comerciale, conferinte si sedinte, prezentari si seminare sau transmisii live ale unor evenimente.

ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD a primit si premiile COMPUTEX Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 si Video Edge Product Innovation 2019, iar acum a primit premiul Future Best, in cadrul editiei speciale de premiere NAB Show.

Pentru mai multe informatii, vizitati: https://www.aten.com/global/en/products/usb-&-thunderbolt/content-creation/uc9020/

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *