Agentia 07Funerare Topoloveni si portofoliul sau impresionant de clienti

Barometrul calitatii serviciilor unei firme este bine reprezentat de portofoliul impresionant de clienti, mai ales de numarul mare de clienti multumiti.

Observatia se verifica si pentru Agentia 07 Funerare Topoloveni care are mii de clienti multumiti de la infiintare pana acum.

Oamenii care se confrunta cu decesul celor apropiati sunt nervosi, suparati si este dificil sa se comunice cu ei. Cu toate acestea, la sfarsitul inmormantarii s-au declarat toti multumiti de modul in care agentia si-a desfasurat activitatea.

Am citit sute de mesaje ale apartinatorilor, prin care isi exprimau recunostinta fata de aceasta firma  si va prezint mai jos lista pentru care multumeau clientii.

  1. Pentru catering Topoloveni care in perioadele de post a livrat mancare buna de post, iar in cele de dulce carne bine preparata de cea mai buna calitate. In multe dintre mesaje era subliniat faptul ca firmele de pompe funebre neautorizate au provocat prin mancarea lor expirata multe imbolnaviri grave. Agentia descrisa mai sus manifesta maxima vigilenta in alegerea furnizorului pentru mancare, astfel ca lumea pleaca multumita de la parastas sau consuma cu mare placere pachetelele primite.

De ce am ales acest aspect? Fiindca multi doresc sa se asigure ca se pastreaza traditia si decedatul este pomenit de cei care consuma mancarea in memoria lui. Pomana este o legatura sacra intre cei vii si intre cei morti.

  1. Pregatirea ireprosabila a trupului neinsufletit. Multi se tem de modul in care va fi tratat mortul lor, desi stiu ca acesta nu mai simte nimic. Toate firmele de pe 07Funerare.ro trateaza decedatii cu mult respect si cu acelasi respect si apartinatorii si participantii la ceremonie.

Preluarea decedatului se face foarte repede dupa ce a survenit decesul ca acesta sa poata fi spalat, imbalsamat si imbracat mai usor. Trupul va rezista in acest mod pana la o saptamana, iar chipul decedatului va avea un aer linistit, fiindca urmele mortii vor fi acoperite de produse de machiaj de calitate.

  1. Transportul decedatilor se face cu masini funerare curate si in stare perfecta de functionare, dotate cu frig.
  2. Preturile sunt oneste raportate la calitatea serviciilor si la complexitatea acestora.
  3. In stocul firmei prezentate mai sus se afla cele mai bune produse care sunt necesare la o inmormantare si apartinatorii cei mai exigenti au de unde alege.
  4. Apartinatorii nu mai trebuie sa ia legatura cu florariile pentru livrarea unor coroane funerare din flori naturale si nici cu firme specializate in constructii funerare, fiindca aceste servicii sunt prestate tot de aceasta agentie.

In concluzie, toate mesajele de multumire erau axate pe aspectele de mai sus. Dupa ce firma de pompe funebre le-a fost alaturi in cea mai critica perioada, oamenii gasesc cuvinte de multumire si de lauda.

Toate aceste evaluari ne ajuta sa alegem corect, fiind indicii sigure ale calitatii.

La Topoloveni, pregatirea inmormantarilor este gestionata cu maini sigure de specialisti, de aceea ceremonia decurge fara incidente.

Participantii vor aprecia eforturile apartinatorilor sau discernamantul acestora de a alege perfect firma. Este greu sa pierzi pe cineva drag, dar si mai greu este sa alegi gresit firma de pompe funebre si sa auzi ca participantii la ceremonie s-au imbolnavit grav din cauza mancarii alterate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *