Galaxy Buds Live sunt disponibile acum în culoarea Mystic Blue

Noile căști Samsung Galaxy Buds Live sunt acum disponibile în culoarea Mystic Blue. Galaxy Buds Live oferă un design inedit și sunet excepțional, acum și în această nouă variantă de culoare, astfel încât utilizatorii vor putea să își exprime personalitatea într-un mod autentic.

Cu un design iconic și confortabile la purtare, Galaxy Buds Live nu se aseamănă cu nicio altă pereche de căști. Combinând expertiza sonoră a AKG, sunetul este profund și bogat, astfel încât vă veți putea bucura de muzică, în varianta imaginată de artist. Căștile vin cu trei microfoane și Voice Pickup Unit, astfel încât să simțiți că sunteți în aceeași cameră cu cei dragi, chiar și atunci când nu sunteți împreună. Aceste căști dispun de funcția Active Noise Cancellation, permițându-le utilizatorilor să regleze cantitatea și volumul sunetelor din exterior, în funcție de contextul în care se află: să anuleze sunetele mașinilor din trafic sau să permită suntele importante atunci când e necesar.

Noile Galaxy Buds Live în culoare Mystic Blue vor fi disponibile începând cu 30 octombrie exclusiv pe samsung.com și în magazinele Samsung Experience Store.

De astăzi, lansăm și „Săptămâna Samsung”, o promoție care are loc la nivel european, pe 14 piețe, oferind consumatorilor accesul la oferte speciale pentru o mulțime de produse Samsung. „Săptămâna Samsung” se va desfășura în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie.

Pentru mai multe informații și lista produselor participante la promoție, accesați https://www.samsung.com/ro/offer/samsung-week/.

Preț și disponibilitate

Galaxy Buds Live în culoarea Mystic Blue vor fi disponibile pentru achiziție începând cu data de 30 octombrie pe samsung.com și în magazinele Samsung Experience Store. Prețul acestora pornește de la 899 RON.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *