Axis Communications a lansat camera PTZ V5925 cu suport VISCA

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a introdus pe piata camera PTZ V5925 – o solutie excelenta pentru streaming live si broadcasting, multumita rezolutiei HDTV 1080p cu 60 cadre pe secunda, functiei zoom 30x si suportului VISCA si VISCA over IP.

In mod traditional, camerele de supraveghere video sunt utilizate pentru monitorizarea perimetrelor, imbunatatirea nivelului de siguranta pentru persoane si bunuri sau pentru obtinerea de probe in situatia unor incidente. Odata cu evolutia tehnologiei, extinderea solutiilor de analiza si a cresterii vitezei Internetului, scenariile de utilizare a camerelor de supraveghere s-au diversificat enorm, iar aplicatiile in care pot fi utilizate sunt limitate practic numai de imaginatia si nevoile utilizatorilor. Din acest motiv, Axis Communications extinde constant gama de produse, prin adaugarea de modele care sa raspunda si mai bine noilor cerinte si sa se adreseze provocarilor actuale si viitoare. In aceasta filosofie se incadreaza si noua AXIS V5925 – o camera PTZ de retea deosebit de versatila, ideala pentru aplicatii de streaming live la nivel profesional.

Datorita rezolutiei HDTV 1080p cu 60FPS, AXIS V5925 poate filma chiar si scene in miscare, ceea ce o recomanda indeosebi pentru scenariile in care calitatea continutului video este importanta. Mai mult, functia zoom optic 30x, careia i se adauga zoom digital 12x, permite surprinderea si a celor mai mici detalii dintr-un cadru, in timp ce controlul PTZ ii asigura operatorului un control usor si fluid. Iar pentru o adaptabilitate si mai mare la orice scenariu, V5925 este prevazuta cu un mod pentru scene dinamice, precum cele specifice transmisiunilor sportive si cu unul potrivit pentru scene statice, precum evenimentele care au loc in general pe o scena.

Abilitatile modelului AXIS V5925 care il recomanda pentru transmisiuni live nu se opresc insa la performante, ci continua cu alte dotari tehnice. Astfel, pe langa interfata LAN, uzuala pentru un echipament de retea, camera este prevazuta si cu iesiri HDMI si 3G-SDI, intrari audio profesionale XLR si suport VISCA si VISC over IP. In acest fel, V5925 poate fi utilizata impreuna cu echipamente A/V profesionale din industria solutiilor de streaming si poate fi integrata fara probleme in instalari A/V deja existente. Aplicatiile simple sau mobile nu sunt nici ele neglijate, astfel ca echipamentul este livrat impreuna cu o licenta Camstreamer pe 3 luni, care faciliteaza streaming-ul live pe platforme populare, precum YouTube sau Facebook Live, direct din camera, prin intermediul unei retele IP.

Adaugand elemente de securitate, precum firmware autorizat si initializare securizata, sau functii de reducere a necesarului de latime de banda, precum Axis Zipstream, noua camera AXIS V5925 poate fi implementata cu usurinta in orice aplicatie de streaming live sau broadcasting, fara a face compromisuri in ceea ce priveste siguranta sau calitatea.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *