ALERTĂ MEDIA: RAZER WOLVERINE V2 ADUCE PRECIZIE ABSOLUTĂ PE CONSOLELE XBOX SERIES X|S

CINE:  Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer a prezentat controller-ul Wolverine V2 conceput în mod special pentru noile console Xbox Series X|S. Încorporând inovatoarele butoane Mecha-Tactile concepute de Razer, dar și D-Pad-ul Mecha-Tactile, noul Wolverine V2 oferă o ergonomie superioară și posibilități avansate de personalizare, alături de precizie și control îmbunătățite, indiferent de jocurile preferate.

Design-ul superior, bine conturat, este ideal pentru sesiunile prelungite de gaming, asigurând o priză naturală, care facilitează acționarea rapidă și precisă a butoanelor. Stick-urile analogice sunt acoperite cu un material cauciucat care previne alunecarea accidentală a degetelor.Screenshot 2020-11-20 105102

Butoanele Mecha-Tactile proprietare Razer sunt certificate pentru până la trei milioane de acționări și au o distanță de acționare de doar 0.65mm. Astfel, acționarea butoanelor este înregistrată cu 35% mai repede în comparație cu butoanele standard pe bază de membrană. Fiecare buton este calibrat individual pentru a pune în valoare abilitățile utilizatorilor.

Pe lângă switch-urile mai rapide, Wolverine V2 include și două butoane cu funcții multiple, care pot fi liber configurate folosind Razer Controller Setup Designed for Xbox. Astfel, jucătorii au posibilitatea să reconfigureze funcțiile butoanelor frontale, pentru a personaliza cu adevărat experiența de control. Iar pentru situațiile când reflexele și viteza de reacție sunt cruciale, butoanele de tip trigger de pe Wolverine V2 includ și modul Hair Trigger cu funcție de limitare fizică a cursei butonului, pentru a obține o cadență de tragere de neegalat.

DE CE:  Pentru a le oferi un controller ergonomic, deosebit de performant și ușor de personalizat utilizatorilor de Xbox Series X|S.

Pentru mai multe informații vizitați acest LINK.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Razer Wolverine V2 este disponibil pe Razer.com, în magazinele fizice RazerStore, dar și în oferta anumitor parteneri de retail.

PREȚ: 119,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *