Actualizare software pentru difuzoarele de retea Axis

Axis Communications a anuntat lansarea programului AXIS Audio Manager Edge, o actualizare majora a sistemului de gestionare software integrat in difuzoarele de retea Axis. Programul software actualizat, dezvoltat in vederea gestionarii unui numar de pana la 200 de difuzoare in cel mult 20 de zone diferite, este potrivit pentru locatiile mici si mijlocii cu nevoi relativ simple. Sunt disponibile actualizari gratuite pentru toate difuzoarele de retea Axis instalate anterior. Noua actualizare software activeaza un sistem audio complet care este usor de instalat, configurat si utilizat.

Difuzoarele de retea oferite de Axis sunt sisteme audio complete si de inalta calitate reunite intr-o singura unitate, fiind perfecte pentru descurajarea activitatilor nedorite, avertizarea persoanelor rauvoitoare detectate de camerele de securitate, sau transmiterea de mesaje vocale in direct sau planificate in avans. Programul software incorporat in acestea, AXIS Audio Manager Edge, ajuta la gestionarea cu usurinta a continutului, permitand utilizatorilor sa combine anunturi in direct sau preinregistrate, reclame si muzica de fundal in functie de nevoi. Programul dispune de reguli predefinite pentru usurinta in instalare, configurare si operare, incluzand un orar usor de setat pentru planificarea continuturilor saptamanale.Axis Audio

Accesul separat pentru administratori, managerii de continut si alte persoane inseamna ca utilizatorii pot aloca fiecarei persoane numai permisiunile necesare, reducand riscul aparitiei erorilor si defectiunilor de sistem. Sistemul integrat de monitorizare a starii de functionare si tabloul de bord care afiseaza statusul sistemului asigura informarea cu promptitudine a utilizatorilor cu privire la orice probleme care trebuie solutionate.

Avantajele principale includ:

  • Sistem integrat de gestionare audio care nu necesita echipamente hardware suplimentare;
  • Gestionarea unui numar de pana la 200 de difuzoare si 20 de zone ;
  • Combinarea de anunturi in direct sau preinregistrate cu reclame si muzica de fundal;
  • Programare si configurare usoara a continuturilor saptamanale.
  • Certitudinea ca sistemul functioneaza corect, datorita solutiei integrate de monitorizare a starii acestuia

Serviciul AXIS Audio Manager Center de gestionare a mai multor locatii, bazat pe cloud, va deveni disponibil pentru sistemele audio care includ mai mult de o locatie in trimestrul intai al anului 2021, permitand scalarea acestor sisteme pana la cateva mii de locatii.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *