Solutia de andocare 4K si Dispozitivul de captura video UVC de la ATEN – oferite ca premii in comunitatea MyGarage

Bucuresti, Romania (1 martie, 2021) – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anuntat ca sponsorizeaza concursul MyGarage, organizat cu ocazia implinirii varstei de 13 ani a comunitatii. In cadrul concursului, va oferi un dispozitiv de captura video UVC Camlive, care permite conectarea oricarei surse de semnal video HDMI 1080p@60 la interfata USB-C a PC-ului si doua solutii de andocare 4K cu USB-C si alimentare ultra-compacte.

Implementat tot mai des datorita flexibilitatii si functionalitatii multiple pe care le ofera, standardul USB-C poate imbunatati productivitatea, eficientiza alocarea spatiului fizic disponibil si mari nivelul de confort al utilizatorilor. Nu este, asadar, o surpriza ca ATEN – producator cu o vasta experienta in dezvoltarea de solutii A/V – a decis sa creeze o multitudine de noi produse care incorporeaza aceasta interfata. Doua dintre acestea – UC3020 si UH3235 – fac acum obiectul unui concurs organizat de comunitatea MyGarage cu ocazia implinirii varstei de 13 ani.

ATEN UC3020 este un dispozitiv de captura cu suport UVC/UAC, care permite preluarea de semnal video 1080p@60 de la surse HDMI, prin intermediul interfetei USB-C. In acest fel, el poate fi folosit atat pentru captura video fara criptare, cat si pentru streaming live, webcasting sau videoconferinte. Iar compatibilitatea cu OBS, Xsplit, YouTube, Facebook si Twitch il transforma in instrumentul ideal pentru gameri, YouTuberi, Vloggeri, creatori de continut si diversi formatori de opinie. In plus, formatul compact si functionalitatea Plug & Play il fac usor de transportat si folosit. Toate aceste caracteristici au transformat ATEN UC3020 in candidatul perfect pentru titlul de premiu acordat unui pasionat de jocuri si tehnologie, motiv pentru care va fi acordat primului castigator al concursului MyGarage.

Solutia de andocare ATEN UH3235 adopta un format compact, suporta rezolutii de pana la 4K (3840×2160) cu 30Hz si se conecteaza via USB-C – interfata prin intermediul careia poate asigura si alimentarea cu energie, cu o putere de pana la 60W. Datorita conectivitatii USB-C, modelul poate fi folosit pentru conectarea oricarui dispozitiv de generatie noua la un monitor HDMI, indiferent ca este vorba despre laptop, smartphone sau chiar consola de jocuri. Prin adoptarea unui standard universal – USB-C – UH3235 este, prin urmare, solutia universala de andocare, indiferent ca este vorba despre redarea jocurilor pe un ecran de mari dimensiuni, pentru imbunatatirea experientei de joc, sau de extinderea capabilitatilor unui dispozitiv mobil, pentru imbunatatirea productivitatii. De aceea, doua astfel de dispozitive vor fi acordate membrilor MyGarage care vor fi selectati ca si castigatori pe locul al doilea al concursului.

Concursul ATEN MyGarage se desfasoara pana pe data de 7 martie. Regulamentul complet si conditiile de participare pot fi consultate prin accesarea forumului MyGarage.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *