Axis Talk 2021 – Reunind imaginatia umana cu tehnologia inteligenta

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, organizeaza pe 20 si 21 aprilie evenimentul regional Axis Talk 2021. Aflat la a doua editie in format online, evenimentul este o platforma deschisa tuturor clientilor Axis, retelei de parteneri, integratori si distribuitori, utilizatorii tehnologiei Axis, precum si celor interesati de tendintele in domeniul supravegherii si securitatii.

Axis Talk 2021 aduce in atentia participantilor noi inovatii inteligente din domeniul securitatii, povesti de succes ale clientilor, conversatii relevante si solutii inspirate atat pentru integratori, cat si pentru clientii finali.

Inovarea este, ca de fiecare data, „firul rosu” al evenimentului. „Growth through innovations – Today & Tomorrow” este prezentarea de deschidere a evenimentului sustinuta de Verena Rathjen, Vice President EMEA, si Magnus Zederfeld, Regional Director – Eastern Europe, urmata de „Innovations in a horizontal world and a portfolio update” in care Johan Paulsson, Chief Technology Officer, si Peter Rietz, Director of Product Management, vor analiza noutatile din portofoliul companiei. Liderii Axis Communications vor arata cum imaginatia proiectantilor de solutii si tehnologiile inteligente integrate de parteneri in sisteme de securitate vor contribui la definirea unei lumi mai sigure.

Echipa locala a companiei va avea o prezenta activa in cea de-a doua zi a evenimentului. In prezentarea „Smart and safer cities, the future is now”, Bogdan Gavril, Sales Engineer si Trainer Axis Academy, va detalia modul in care pot fi gestionate solutii inovatoare si scalabile pentru orasele viitorului. „Conectand oameni, date si echipamente, orasul inteligent va crea un loc mai prietenos, mai sigur, mai bun pentru comunitate. Impreuna cu partenerii nostri, Axis ofera solutii scalabile pentru sistemele de camere de supraveghere si IoT, prin intermediul carora autoritatile gasesc modalitati de a proteja siguranta cetatenilor si calitatea vietii, in timp ce isi utilizeaza bugetul mai eficient”, a declarat Bogdan Gavril.

O privire de detaliu asupra securitatii la nivel de companie, de la perimetru pana in orice punct din spatiile de birouri sau de operatiuni, propune Marius PotoracRoman, Major Accounts Manager, in cadrul prezentarii „End-to-end – complete surveillance and security solution to protect your premises”. Dar ce se intelege prin „end-to-end”? „In acceptiunea Axis, acesta este un sistem de securitate complet, adaptat si validat nevoilor specifice unui client, bazat pe solutiile Axis, de la sistemul de management video la toate echipamentele conectate,” ne-a declarat Marius Potorac-Roman, completand: „Acesta poate varia de la o singura camera video care sa urmareasca intrarea in birou sau o suta de camere si alte dispozitive de securitate conectate in retea, cum ar fi difuzoare, interfoane si solutii de control al accesului, un sistem in care scalabilitatea si interoperabilitatea sunt cuvinte de ordine”.

Mircea Tudosie, Inside Sales Account Manager, se va concentra pe provocarile cu care se confrunta jucatorii din retail si va expune viziunea Axis pentru acest sector in prezentarea „Retail – adapting to the new normal ahead of the competition”. Solutiile video de retea oferite de Axis pot ajuta la reducerea furturilor si a fraudei si pot actiona ca un factor de descurajare a infractiunilor. „Dar rolul acestora nu se limiteaza la atat,” subliniaza Mircea Tudosie. „Combinand hardware-ul cu analiza video, managerii magazinelor vor gasi modalitati de a reduce timpul de asteptare al clientilor, de a crea un mediu prietenos pentru a atrage vizitatori, de a aloca eficient personalul si, in cele din urma, de a creste profiturile,” a adaugat Tudosie.

Acestea sunt doar cateva dintre subiectele abordate pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, 20 si 21 aprilie 2021. Va invitam sa vizitati site-ul Axis Talk 2021, acolo unde puteti consulta agenda, face cunostinta cu speakerii si va puteti inregistra.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces, interfoane video si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *