Acer lansează noile notebook-uri de gaming Predator Triton și Helios

Anunță, de asemenea, și periferice 5G și un mouse de gaming

Acer a anunțat astăzi noi dispozitive în portofoliul său de gaming: notebook-uri Predator, un mouse și un nou router 5G CPE. Noile notebook-uri Predator Triton 500 SE și Predator Helios 500 au fost actualizate pentru a include noile procesoare până la Intel® Core™ i9 din a 11-a generație și grafică NVIDIA® GeForce RTX™ seria 30, plus un tezaur de caracteristici premium precum tehnologia Acer AeroBlade™ 3D din a 5-a generație pentru răcire optimizată, audio DTS: X™ Ultra, controler Ethernet Intel® Killer™ E3100G, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i și software-ul de management a dispozitivelor PredatorSense.

Notebook-ul de gaming Predator Triton 500 SE

Predator Triton 500 SE (PT516-51s) este un notebook „ediție specială” conceput pentru jucătorii care își doresc o mașinărie capabilă să facă față atât celor mai noi jocuri AAA, cât și unei zile întregi de lucru la birou. Echipat cu un procesor până la Intel® Core™ i9 din a 11-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 și până la 64 GB de memorie DDR4 3200 MHz, notebook-ul oferă o putere de joc mai mult decât suficientă – având însă o grosime de doar 19,9 mm și oferind o autonomie a bateriei de până la 12 ore, precum și tehnologia NVIDIA Advanced Optimus. Aspectul elegant al notebook-ului îl face potrivit chiar și pentru utilizare la birou, pentru profesioniștii pasionați de gaming, iar cu până la 4 TB spațiu de stocare PCIe Gen4, acesta asigură spațiu cuprinzător pentru jocuri, fotografii și diferite proiecte.

NITRO-50-N50-620_lifestyle_01 (2)

„Cu inovațiile Acer alimentate de procesoarele Intel® Core™ H din seria 11, aceștia depășesc limitele în ceea ce privește performanța oferită de un laptop, oferind experiențe de joc uimitoare. Cu frecvențe de până la 5 GHz, PCIe Gen 4 pentru procesare grafică și stocare rapidă, conectivitate incredibil de rapidă bazată pe cele mai noi tehnologii Wi-Fi 6E și Thunderbolt 4, Acer a creat o platformă excepțională pentru jucători”, a declarat Kim Algstam, GM & Director, Enthusiast Laptop Innovation Team, Intel.

Indiferent dacă se joacă sau vizionează filme, utilizatorii vor aprecia ecranul de 16″ (16:10) al noului Predator Triton 500 SE cu un raport ecran-carcasă de 87% și opțiuni pentru trei tipuri de afișaj, inclusiv varianta LCD WQXGA de 165 Hz, LED WQXGA Mini de 165 Hz cu 1250 nits și acoperire 100% a gamutului de culoare sRGB sau WQXGA IPS Polar Black de 240 Hz cu un timp de răspuns de 3 ms și acoperire de 100% a gamutului de culoare DCI-P3 pentru o experiență de joc și mai fluidă. Sub șasiul din metal al notebook-ului, o suită de tehnologii de gestionare termică asigură funcționarea impecabilă. Triton 500 SE folosește designul de răcire Acer Vortex Flow, cu un sistem de răcire cu ventilator triplu, inclusiv un ventilator 3D AeroBlade™ personalizat din generația a 5-a, cinci conducte de căldură dedicate pentru CPU și GPU, plus orificii de admisie și evacuare plasate strategic care ventilează în continuu aerul.

PREDATOR TRITON 500SE (2)

Un controller Ethernet Intel® Killer™ E3100G, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i și Control Center 2.0 oferă jucătorilor latență redusă și conexiune fiabilă necesare pentru a elimina concurența online, în timp ce PredatorSense™ le permite să își monitorizeze sistemul, să overclockeze GPU-ul computerului și să regleze viteza ventilatorului cu diferite moduri cum ar fi silențios, extrem sau turbo. Un ultim aspect, gama completă de porturi USB 3.2 Gen 2, inclusiv porturile duale Thunderbolt™ 4 Type-C care acceptă DisplayPort și un cititor de carduri SD 7.0 oferă jucătorilor spațiu generos pentru toate perifericele lor.

Notebook-ul de gaming Predator Helios 500

Predator Helios 500 (PH517-52) se laudă cu un procesor overclockabil Intel® Core™ i9 din a 11-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 și 64 GB de memorie DDR4 3200 MHz, oferind gamerilor o putere mai mult decât suficientă pentru a juca cele mai recente titluri, în timp ce o pereche de SSD-uri PCIe NVMe în RAID 0 și un HDD SATA asigură suficient spațiu pentru următoarea generație de jocuri. În plus, o varietate de afișaje permite jucătorilor să profite la maxim de acest hardware. În funcție de preferințe, utilizatorii pot echipa Helios 500 de 17,3″ cu un afișaj 4K Mini LED 120Hz cu tehnologie AUO AmLED sau FHD de 360Hz AUO care oferă un timp de răspuns de 3 ms pentru cea mai clară imagine posibilă.

Toată această putere este susținută de o suită de tehnologii de răcire premium, inclusiv Acer PowerGem™, o tehnologie personalizată realizată dintr-un polimer din aliaj de metal care se află deasupra procesorului și servește la distribuirea căldurii care se generează în întreagul dispozitiv. Tehnologia Acer Vortex Flow folosește două ventilatoare, inclusiv un ventilator 3D AeroBlade™ din a 5-a generație pentru a redirecționa fluxul de aer către componentele critice și pentru a spori performanța în timpul sesiunilor intense de joc. Utilizatorii pot utiliza PredatorSense pentru a porni iluminarea Predator Pulsar și a personaliza tastatura echipată cu iluminare RGB pe fiecare tastă. În plus, tastele WASD pot fi înlocuite cu tastele Acer Racing sau cu cele MagForce care dispun de comutatoare mecanice MagTek pentru a face apăsarea tastelor să funcționeze ca un joystick, oferind jucătorilor un control cât mai precis.

Pentru a oferi gamerilor un control sporit, Helios 500 include porturi multiple: un HDMI 2.1, un mini-DP 1.4, două USB Type-C Thunderbolt™ 4, trei porturi USB 3.2 Gen2 care acceptă încărcarea offline și un port RJ45. Un controler Ethernet Intel® Killer™ E3100G, Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i și Control Center 2.0 oferă jucătorilor o conectivitate mai bună și o latență mai redusă, în timp ce caracteristici precum DTS:X Ultra audio și sunet surround 3D simulat asigură o experiență de utilizare captivantă. În plus, opțional Intel® Killer™ DoubleShot™ Pro 5G combină puterea 5G cu produsele Intel® Killer™ Ethernet și Wi-Fi pentru experiențe de joc extrem de rapide, indiferent de modul în care utilizatorii rămân conectați. Intel® Killer™ DoubleShot™ Pro 5G poate direcționa inteligent trafic important de jocuri către cea mai rapidă conexiune de rețea disponibilă, pentru un joc distractiv și fără probleme.

Routerul Predator Connect X5 5G CPE

Noul router Predator Connect X5 5G este primul CPE 5G compatibil Intel Killer din lume, capabil să ofere conectivitate 5G până la o viteză impresionantă de 4,7 Gbps. Proiectat special pentru nevoile gamerilor, un port GAME dedicat permite viteze fără compromis. În plus, utilizatorii pot conecta până la 256 de dispozitive prin intermediul capacităților Wi-Fi 6 ale X5 pentru jocuri, streaming sau partajare de conținut.

Control Center-ul Intel® Killer™ oferă gamerilor posibilitatea de a-și ajusta vitezele de download și de upload a datelor în funcție de preferințele și prioritățile lor, atribuind unor aplicații prioritate de rețea mai mare decât altora. Intel® Killer™ Prioritization Engine poate detecta și regla automat setările optime de prioritizare pentru multe jocuri, aplicații și site-uri web, oferind o experiență online optimizată. Predator Connection Manager permite utilizatorilor să monitorizeze și să ajusteze utilizarea datelor 5G pentru a se potrivi nevoilor lor de gaming și consum media. Trend Micro Home Network Security oferă securitate cibernetică îmbunătățită pentru dispozitivele din rețea, examinând și gestionând traficul, ajutând la protejarea confidențialității și a datelor utilizatorilor.

Alimentat de un procesor quad-core ARM Cortex de 2GHz cu 1 GB DDR4 și 1 GB memorie flash, Predator Connect X5 5G CPE este echipat cu un port dedicat GAME LAN, un port LAN standard, un port WAN, USB, un port SIM, un set de porturi antenă Main și Div TS-9 și WPS pentru securitate suplimentară. Un port USB integrat oferă un nivel suplimentar de flexibilitate, permițând utilizatorilor să stocheze, să transfere și să partajeze documente în rețeaua locală prin atașarea unităților de stocare externe.

Dongle Predator Connect D5 5G

Conceput pentru gamerii care se joacă pe PC-uri mobile, dongle-ul Predator Connect D5 5G este un accesoriu care dezvăluie potențialul soluției Intel® Killer™ încorporată printr-un port USB 3.1 Type-C. Pe lângă vitezele 5G foarte mari și posibilitatea de a utiliza un computer ca hotspot Wi-Fi 5G, dongle-ul prioritizează lățimea de bandă și reduce latența pentru a îmbunătăți experiența de joc generală. Răcirea activă asigură faptul că dispozitivul se menține la niveluri optime de performanță. Utilizatorii pot utiliza Predator Connection Manager pentru a monitoriza conexiunile de rețea, iar dongle-ul poate fi utilizat cu Intel® Killer™ DoubleShot Pro pentru conectivitate duală.

Mouse-ul de gaming Predator Cestus 335

Mouse-ul ergonomic de gaming Predator Cestus 335 cu senzor PixArt 3370 și polling rate de 2.000 Hz permite ca fiecare mișcare să fie plasată cu o precizie ridicată. Dispune de cinci niveluri DPI codate pe culori, până la 19.000 DPI, permițând jucătorilor să seteze și să modifice cu ușurință pragurile de sensibilitate. Pentru scrolling de conținut în afara jocurilor, un buton de derulare hiper-rapid permite utilizatorilor să navigheze pe web și să deruleze la viteze superioare.

Mouse-ul are 10 butoane programabile, permițând jucătorilor să elimine rapid adversarii fără a fi nevoie să se bazeze pe tastele rapide ale tastaturii. Aceste butoane pot fi configurate în cinci profiluri, ajustabile rapid prin accesarea aplicației QuarterMaster.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 500 SE (PT516-51s) va fi disponibil în EMEA din luna iulie, la prețuri începând de la 1,999 euro.

Predator Helios 500 (PH517-52) va fi disponibil în EMEA din luna iunie, la prețuri începând de la 2,499 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

 © 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *