NOILE MODELE ADĂUGATE GAMEI LG TONE FREE OFERĂ PERFORMANȚĂ SPORITĂ ȘI CONFORT

Căștile inovatoare de la LG oferă și mai multe funcții, inclusiv Spatial Processing, 3D Sound Stage și Whispering Mode
LG Electronics (LG) aduce în România adevărata experiență audio wireless cu anunțul noilor căști din seria LG TONE Free FP 2021. Ideal pentru cei cu stiluri de viață active, pline de energie, cele mai noi modele LG TONE Free vin cu îmbunătățiri care completează ajustarea deja confortabilă în ureche, sunetul în parteneriat cu Meridian, noise cancellation-ul activ și husa de încărcare UVnano pentru igienă sporită.

Cu atenție pentru confort, LG a colaborat cu un laborator de tehnologie ergonomică de top pentru a analiza urechile a sute de subiecți pentru a crea Arc Design, cu o tijă a căștilor cu 4,4 milimetri mai scurtă decât pe modelele anterioare pentru a crea echilibrul perfect pentru un stil de viață activ¹. Și deoarece căștile din seria FP sunt clasificate IPX4, căștile pot fi purtate fără griji în timpul sesiunilor de antrenament sau în ploaie.

Nou pentru gama LG TONE Free, Spatial Processing de la Meridian Audio oferă un sunet care pare să vină din toate direcțiile. O altă specificație nouă este 3D Sound Stage, care extinde scena sonoră pentru a aduce utilizatorilor un sunet mai realist pentru o experiență de ascultare mai captivantă. Cu drivere și diafragme mai mari, îmbunătățite, cu margini din silicon care permit mai multă flexibilitate, noile modele TONE Free oferă acum bass mai puternic, fără a compromite claritatea sau detaliile.

Cu trei microfoane în fiecare cască, noua serie FP oferă o experiență de apel mai bună, făcând vocea utilizatorului mai clară și scăzând zgomotul ambiental. Cu noul mod Whispering utilizatorii pot aea apeluri confidențiale clare, apropiind casca dreaptă de gură, ca pe un microfon dedicat – soluția perfectă pentru efectuarea și preluarea apelurilor în medii precum o bibliotecă sau un metrou aglomerat.

Anularea activă a zgomotului pe noile căști TONE Free elimină sunetele de joasă frecvență care nu pot fi blocate complet de terminalele de anulare a zgomotului ambiental. Microfoanele de pe căști receptează zgomotele și le neutralizează producând unde sonore identice, care sunt imperceptibile ascultătorului.

LED-ul UV-C încorporat în singurele carcase de încărcare Uvnano din industrie este testat pentru reducerea bacteriilor de pe difuzoarele căștilor cu 99,9% în doar cinci minute atunci când se încarcă prin cablu sau wireless².

Cele mai noi căști TWS de la LG oferă utilizatorului un confort mai mare, cu o compatibilitate mai bună, o conectivitate mai simplă și o durabilitate maximă. Căștile LG se conectează rapid și ușor cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv PC-uri Windows și laptopuri. Prin conectarea carcasei la un smartphone, la o consolă de jocuri sau la alt dispozitiv compatibil prin cablu USB-C la AUX, utilizatorii pot experimenta atât libertate completă, cât și sunet cu latență redusă³.

Pentru o experiență audio mai îndelungată și confort extins, noile căști LG garantează o durată de viață excepțională a bateriei, oferind până la 10 ore de timp de redare între încărcări pentru un total de 24 de ore de utilizare atunci când sunt utilizate cu carcasa de încărcare. Iar cu încărcarea rapidă, cinci minute în carcasă echivalează cu o oră completă de ascultare, perfectă pentru acele momente în care uitați de încărcare cu o seară înainte.

Împreună cu aplicația TONE Free, cele mai noi căști LG oferă și mai multe funcții cu acces la un egalizator, mod Ambient Sound, personalizarea controlului tactil și Find My Earbuds pentru a vă ajuta să localizați fiecare cască atunci când ați pierdut-o. În aplicație există în același timp LAB, unde utilizatorii pot accesa setări speciale, cum ar fi Whispering Mode și Game Mode.

 

 

Noua serie LG TONE Free FP va fi disponibilă începând cu această lună pe piața din România într-o gamă de culori sofisticate precum Charcoal Black, Pearl White și Haze Gold.

 Specificații:

  FP8 FP5
Active Noise Cancelling O O
UVnano O

(during wired &

wireless charging)

X
Medical-grade Ear Gels O O
Sound Solution Meridian Meridian
3D Sound Stage O O
Plug & Wireless X X
Microphones 3 mics 3 mics
Ambient Mode / Chat Mode O O
Multi Pairing O O
Swift Paring O O
Wireless Charging O X
Battery Life (ANC off) Up to 24hrs

(earbuds 10hrs)

Up to 22hrs

(earbuds 8hrs)

IP Rating IPX4 IPX4
OS Compatibility Android / iOS Android / iOS
Colors Charcoal Black /

Pearl White / Haze Gold

Charcoal Black /

Pearl White

Colaborare cu Ergonomic Design Technology Lab de la POSTECH, una dintre cele mai importante universități științifice și tehnologice din Asia.

Testarea independentă arată că această carcasă de încărcare UVnano elimină 99,9% din bacteriile Escherichia coli, Staphylococcus aureus și Klebsiella pneumonia de pe căști în decurs de cinci minute în timpul încărcării. Funcția UV LED funcționează numai în timpul încărcării.

3  Funcția Plug & Wireless nu este compatibilă cu toate consolele de jocuri.

Disclaimer: Nu este un dispozitiv medical, nici pentru a fi utilizat sau înlocuit cu un dispozitiv medical. Dispozitivul sau oricare dintre componentele sale care nu sunt destinate sau implicite pentru a preveni sau trata orice afecțiuni de sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *