PARLAMENTARI vs SECURISTI

Meciul amical dintre Selectionata POLITICIENILOR vs Selectionata Patronilor de FIRME DE SECURITATE va deschide oficial CUPA SIGURANTEI 2006, primul TURENU DE FOTBAL pentru FIRMELE DE PAZA SI SECURITATE DIN ROMANIA
PARLAMENTARI vs SECURISTI

COMUNICAT DE PRESA

Meciul amical de Miercuri 06 Septembrie, orele 18:00 dintre NATIOALA PARLAMENTARILOR si SELECTIONATA ADMINISTRATORILOR de firme de paza, de la Sala Polivalenta din Bucuresti, va deschide PRIMA EDITIE A CAMPIONATULUI DE FOTBAL pe teren redus a companiilor de paza, securitate si protectie privata.
Organizat de catre compania de paza, SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL impreuna cu E.W. GRUP, in perioada 1-30 septembrie 2006, CUPA SIGURANTEI 2006, se va desfasura sub forma de turneu la Sala Polivalenta din Bucuresti incepand cu data de 06 Septembrie 2006.

Tragerea la sorti a grupelor va avea loc vineri, 1 Septembrie orele 17:00 la Clubul Diamant, langa Sala Palatului unde se va desfasura si Conferinta de Presa.
La aceasta editie se vor premia primele trei clasate iar organizatorii vor decerna titlurile de Cel Mai Bun Jucator al Turneului, Cel Mai Bun Portar si bineinteles titlul de Golgeter al Campionatului.
Printe echipele participante se numara SCORSEZE SECURITY INTERNATIONAL, GRUP 4 SECURICOR (cu 2 echipe – VALAHIA si ROMANIA) PRIMA GUARD SECURITY, SHELTER SECURITY, POLITIA COMUNITARA SECTOR 2, GUARD ONE si alte companii de paza si securitate din Romania
Pentru confirmari de participare si detalii suplimentare va rugam sa contactati pe RADU GEORGE, 0744669187 sau sa vizitati pagina web WWW.CUPASIGURANTEI2006.LX.RO.

PRESEDINTE PRESEDINTE
SCORSEZE SECURITY E.W. GRUP
MURSEZ NICOLAE RADU GEORGE