ArtPosters a lansat Cartea de Artă – ediţia a II-a

Lansarea Cărţii de Artă – ediţia a II-a, odată cu a doua săptămână a lunii martie nu este întâmplătoare, filosofia colecţiei fiind preţuirea bucuriei prin promovarea de soluţii care ne pot astfel însufleţi.
Artişti români şi străini îşi dau mâna în paginile acestui catalog. Tendinţe româneşti şi tendinţe europene se regăsesc în Cartea de Artă – ediţia a II-a. Studiile sociologice recente, efectuate de către ArtpostersStudio, privind stilul de viaţă al cumpărătorilor de artă decorativă relevă faptul că aceştia îşi petrec cel mai mult timp la locul de muncă, acasă sau, ocazional, alături de prieteni în localuri publice, așadar în spaţii închise (indoor).
Astfel, temelia conceptului Cărţii de Artă este bucuria de a petrece cât mai mult timp acasă, bucuria de a reveni cu plăcere într-un hotel sau restaurant unde am fost înconjuraţi de căldură.
ArtPosters a lansat Cartea de Artă – ediţia a II-a

Ediţia a II-a a Cărţii de Artă propune peste 1.000 de noi imagini, ilustraţii şi colaje realizate de artişti plastici si fotografi pentru Artposters Studio. În cele peste 450 de pagini ale catalogului se regăseşte o colecţie bogată de tablouri şi postere destinată decorării spaţiilor interioare, clasificată în funcţie de stiluri (tradiţional, modern, decorativ, vintage), care aduc în lumină noile tendinte stilistice şi coloristice ale artei decorative moderne

Întreg portofoliul de imagini este disponibil în cele mai importante şi cunoscute categorii de produse ArtPosters (canvas, poster şi miniarts), oferind practic posibilităţi nelimitate în alegerea tabloului perfect pentru a decora orice tip de interior.