Curs de engleza pentru incepatori, un dictionar in imagini gratuit la inscriere

În luna februarie, la înscrierea pentru modulul de engleză generală, nivel începători, RLC oferă gratuit cursanţilor un dicţionar în imagini.

Înscrie-te la cursurile de limba engleză generală pentru începători şi primeşti un dicţionar în imagini.

BUCUREŞTI, 17 februarie

În luna februarie, la înscrierea pentru modulul de engleză generală, nivel începători, RLC oferă gratuit cursanţilor un dicţionar în imagini. Dicţionarul în imagini este un instrument util atunci când abordaţi pentru prima dată limba engleză. La acest dictionar se adaugă suportul de curs format din caiet şi manual, dar şi un CD pentru învăţarea limbii engleze, toate incluse în preţul cursului.

În urma cursului, participanţii vor dezvolta competenţe de nivel A1 pe scala europeană şi vor putea înţelege situaţii familiare, termeni şi formulări simple. Tematica abordată la curs este de actualitate şi urmăreşte să ajute cursantul să se descurce în situaţii precum călătorii în străinătate, soluţionarea şi discutarea unor probleme, de familie sau întâlniri cu prietenii.

Cursurile oferite de centrul nostru au un format intensiv, durata unui modul fiind de 9 săptămâni, se adresează în special persoanelor adulte care doresc să studieze limba engleză într-o manieră uşoară şi eficace, bazată în primul rând pe interactivitate şi colaborare între profesor şi cursant.

Cursurile Road Language Centre de limba engleză pentru începători sunt structurate pe durata a 18 şedinte, in perioada 27 februarie – 26 aprilie. Fiecare dintre cursanţi beneficiază de 3 testări de progres, dar şi un feedback detaliat şi personalizat, realizat de către trainer.

Modalitatea de predare utilizată de către profesori este diferită de tipul standard bazat pe prelegere şi învăţare mecanică a unor termeni necunoscuţi. Trainer-ul se concentrează în mod special pe acumularea succesivă de noi informaţii în timpul orelor de curs, prin intermediul jocurilor de rol, al discuţiilor libere, prezentărilor interactive, metode care şi-au dovedit aplicabilitatea practică.

Înscrierea la cursuri se face prin susţinerea unei testari iniţiale în funcţie de rezultatul căreia fiecare candidat va primi îndrumările necesare de la profesorul examinator. Testarea initială este gratuită, se susţine în urma unei programări telefonice sau per e-mail şi durează cel mult 45 de minute.

Road Language Centre este centru autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) şi poate oferi participanţilor la cursurile noatre un atestat autorizat CNFPA, în urma unui examen susţinut la centrul nostru.

Road Language Centre este unul dintre cele mai prestigioase centre educaţionale din Bucureşti şi un partener de încredere pentru companii importante din variate domenii de activitate (Banca Românească, Bates, Interbrands, ATE Bank, Registrul Auto Român, Farmexim, Edipresse, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Aeroclubul României, etc).

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la noua ofertă Road Language Centre accesaţi www.easyenglish.ro sau sunaţi la 021/312.90.36 sau 0724ENGLEZA Persoana de contact: Ana Hristea Public Relations Officer

Piaţa Operei, Str Dr. Staicovici, nr. 4 Sector 5, Bucuresti, tel/fax: 021.312.90.36 office@easyenglish.ro www.easyenglish.ro www.edventure.ro www.englishcafe.ro