Dupa-amiza culturala in Bucuresti

www.facebook.com/muzeulantipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Teatrul NOTTARA vă oferă posibilitatea de a petrece o dupa-amiază de vineri deosebită. Vizitați Muzeul și expoziția temporară ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede și, cu biletul de vizitare, beneficiați de o reducere de 50% la cumpărarea a 2 bilete (1+1 gratis) la spectacolul de teatru „Matrimoniale”, care va avea loc vineri, 27 iunie 2014, de la ora 19.30, în Sala „George Constantin” a Teatrului NOTTARA.
Dupa-amiza culturala in Bucuresti

Pachetul După-amiază culturală în București face parte din proiectul educațional, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede, organizat de către Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” împreună cu Banca Naţională a României.

În interpretarea Adei Navrot, Eva, o femeie foarte bogată, doreşte să se căsătorească. Pentru aceasta apelează la un site de matrimoniale și alege doi bărbaţi cu care să se întâlnească, Tibi (Lucian Ghimişi) şi Zaharia (Mihai Marinescu). Conştientă, încă de la început, că pretendenţii sunt interesaţi, în principal, de banii ei, Eva va fi uimită să afle că, ceea ce îi face să lupte, sunt motive mai degrabă personale, situaţii grave din prezent şi din trecut.

Prețul unui bilet la spectacolul „Matrimoniale” este de 34,56 lei și se poate achiziționa direct de la Casa de Bilete din Blvd. Magheru, în limita locurilor disponibile.

Teatrul NOTTARA este o instituţie publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, funcţionând ca o companie permanentă, cu un colectiv artistic de 35 de actori angajaţi şi cu o echipă tehnică şi administrativă de până la 100 de membri. În actuala stagiune, repertoriul cuprinde deja 24 de titluri (plus încă trei în pregătire), atât la Sala „Horia Lovinescu” – cu scenă italiană şi o capacitate de 355 de locuri (dimensiuni: 8,5m x 11m), cât şi la Sala „George Constantin” – un spaţiu elegant şi funcţional cu maximum 100 de locuri (dimensiuni aproximative: 6,5m x 6,5m). Programul actualei direcţii se axează pe calitate şi varietate, asta însemnând texte (re)cunoscute (de ieri şi de azi), regizori prestigioşi (de toate vârstele), scenografi, coregrafi, compozitori de notorietate.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”:
Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Samsung România, MediaIQ

Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Magazin Istoric

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.