Blog tematic http://themeweblog.com Mon, 18 Mar 2024 00:52:13 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.25 Helena Paparizou și Dubioza Kolektiv, printre noii artiști anunțați la Festivalul IntenCity http://themeweblog.com/2024/03/18/helena-paparizou-si-dubioza-kolektiv-printre-noii-artisti-anuntati-la-festivalul-intencity/ http://themeweblog.com/2024/03/18/helena-paparizou-si-dubioza-kolektiv-printre-noii-artisti-anuntati-la-festivalul-intencity/#respond Mon, 18 Mar 2024 00:52:13 +0000 http://themeweblog.com/?p=11148

Primul lineup al Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024, include staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească, headlinerii anunțați pentru această ediție fiind Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike și Helena Paparizou. 

Helena Paparizou, cea care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia cu piesa „My Number One”, se numără printre headlinerii festivalului. Renumita solistă se pregătește să ridice fanii în picioare cu hiturile de top, vocea remarcabilă și prezența sa strălucitoare.

Ritmurile explozive ale trupei-simbol Dubioza Kolektiv vor răsuna pe mainstage, vocea și carisma lui Omar Arnaout vor transforma scena într-un loc al emoției și al bucuriei, iar sunetele contagioase ale lui Vanotek vor completa ambianța specială de festival. 

Show-uri memorabile la Sala Polivalentă

Atmosfera de la Sala Polivalentă se anunță a fi efervescentă și la această ediție. Seturi și ritmuri dinamice vor fi aduse în fața publicului de artiști internaționali, nume cunoscute din muzica românească, dar și tinere talente. 

Până la acest moment sunt anunțați: CTC, Lora, Chicks Luv Us, Pascal Junior, Sllash & Doppe, Petre Stefan, Constanza Pucheta, Byga, Holy Molly, Gabrian, Jet Black, ZO și Minionu.

Lineup-ul pentru cele două scene urmează să fie completat în curând, cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity aducând la Craiova noi stiluri emblematice de muzică, surprize și activități adiacente, care vor oferi o experiență festivalieră unică.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 martie, în cadrul campaniei early bird, abonamentele acces general pot fi achiziționate la prețul de 175 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 600 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/18/helena-paparizou-si-dubioza-kolektiv-printre-noii-artisti-anuntati-la-festivalul-intencity/feed/ 0
ONG-ul ÎntreVecini lansează campania „Din aproape în realitate”și redeschide înscrierile în proiect pentru românii din toată țara http://themeweblog.com/2024/03/14/ong-ul-intrevecini-lanseaza-campania-din-aproape-in-realitatesi-redeschide-inscrierile-in-proiect-pentru-romanii-din-toata-tara/ http://themeweblog.com/2024/03/14/ong-ul-intrevecini-lanseaza-campania-din-aproape-in-realitatesi-redeschide-inscrierile-in-proiect-pentru-romanii-din-toata-tara/#respond Thu, 14 Mar 2024 07:13:43 +0000 http://themeweblog.com/?p=11142

Românii din comunitățile de la bloc pot primi suport în valoare de câte 15.000 de euro pentru montarea gratuită de panouri fotovoltaice pe bloc și susținerea unor acțiuni sustenabile

ONG-ul ÎntreVecini lansează campania „Din aproape în realitate” și redeschide înscrierile în proiect pentru a oferi românilor care locuiesc la bloc șansa să obțină suport în valoare de 15.000 de euro pentru comunitățile din care fac parte. Astfel, prin intermediul proiectului, locuitorii sunt ajutați să creeze comunități în blocurile lor și să dezvolte inițiative comunitare sustenabile, demonstrând că schimbarea este mai aproape decât își imaginau. Platforma campaniei, www.intrevecini.ro/din-aproape-realitate/, integrează o serie de resurse valoroase care pot ajuta locuitorii din România să facă schimbări pozitive în comunitățile lor.

Conceptul și numele campaniei provin de la faptul că schimbările de durată se fac din aproape în aproape, dar în timp pot schimba în bine o întreagă realitate. De la vecini care nu interacționează deloc, nu colaborează sau nu se ajută, putem ajunge fără mult efort la comunități în care oamenii încep să se cunoască și să se ajute unii pe alții.

Dincolo de a sprijini financiar comunități selectate în program, ÎntreVecini își propune să aducă inspirație pentru toate comunitățile de la bloc din țară, și să ușureze începutul interacțiunilor între vecini, prin gesturi mici și firești într-o comunitate. De exemplu, e normal să spunem bun venit unui vecin care tocmai s-a mutat în bloc și de aceea secțiunea Pachet de Bun-venit ÎntreVecini pune la dispoziție mici modele de a iniția o primă interacțiune cu un nou-venit. Nu este mare lucru să ne oferim să ajutăm cu lucruri care sunt utile celorlalți, iar pentru noi nu înseamnă un efort mare. Pentru inspirație, există secțiunea Idei ÎntreVecini.  Alte surse de inspirație și de utilizare vor fi adăugate în platformă în perioada următoare, cu focus pe ce mici activități utile, interesante și sustenabile pot aduce împreună oamenii din același bloc.

ÎntreVecini a apărut ca un antidot la lipsa de încredere a românilor în forțele proprii și în cei din jur. Dincolo de dorința de a ajuta vecinii de bloc să redescopere puterea comunității, ÎntreVecini își propune să împărtășească mai mult decât valori și obiective, ci o serie de informații și resurse care să ajute locuitorii de la bloc să găsească inspirație sau să pună în aplicare idei pentru un viitor mai bun, mai sustenabil, mai dezirabil.

Conform celui mai recent sondaj realizat de ONG-ul ÎntreVecini, 64% dintre românii care locuiesc la bloc  consideră că dorința de a construi o comunitate mai strânsă și de a dezvolta proiecte comune în cartier i-ar determina să-și cunoască mai bine vecinii. Inițiativa ÎntreVecini vine, astfel, în întâmpinarea lor și pornește o mișcare pentru restabilirea comunităților și redefinirea a ceea ce înseamnă vecinătatea cu adevărat.

„Așa cum transmite și clipul manifesto pe care l-am lansat cu ocazia acestei campanii, ÎntreVecini a apărut din credința că în inima fiecărui cartier există un potențial pe care îl putem explora și amplifica. Ne dorim ca termenul de vecin să însemne mai mult decât un spațiu sau un perete pe care îl împărțim, mai mult decât o adresă, o casă sau o ușă care ne izolează. Ne-am propus să redescoperim puterea comunității și bucuria de a face lucruri într-un mod sustenabil. Iar pentru a face acest demers e nevoie să ne unim pentru schimbare, e nevoie ca locuitorii din comunitățile de bloc din România să se implice. Așadar, cu ocazia lansării acestei campanii, redeschidem înscrierile în proiect și încurajăm românii să aplice pentru a beneficia de suport în valoare de 15.000 de euro, ce vor fi investiți ulterior în dezvoltarea comunităților de bloc din care fac parte câștigătorii”, a declarat Sabina Mihăilescu, Manager General ONG ÎntreVecini.

Valoarea finanțării nerambursabile câștigată în urma desemnării câștigătorilor înscriși în proiect este de 15.000 de euro, fonduri care vor fi investite pe de-o parte în montarea de panouri fotovoltaice pe bloc, iar pe de altă parte într-o serie de proiecte comunitare. Evenimentele sustenabile sau proiectele comunitare desfășurate în comunitățile câștigătoare vor fi diverse, precum transformarea grădinilor în hub-uri de socializare între vecini, zile de grădinărit sau picnicuri de socializare în grădină, crearea unui ecosistem local pentru încurajarea biodiversității, florei și faunei și multe altele.

Proiectul „ÎntreVecini” are ca principal partener, încă de la înființare, BRD Groupe Société Générale, care s-a implicat pentru a face posibilă și integrarea comunităților din celelalte sectoare din București, dar și pentru a putea extinde rapid proiectul și în alte orașe din țară.

„Suntem bucuroși să acompaniem deschiderea programului ÎntreVecini și către alte comunități din țară, care pot beneficia de resurse pentru a-și dezvolta obiceiuri sustenabile. Micile comunități sunt motoarele care pun în mișcare marile proiecte, relevante pentru România ca întreg. Însă, pentru a putea să ajungem să construim mari proiecte, cu siguranță este necesar  să ne redescoperim comunitățile, vecinii și obiceiurile care ne susțin reciproc. Prin amprenta noastră la nivel economic și social, putem fi acel liant care ajută comunitățile să se coaguleze și să se dezvolte împreună”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD Groupe Société Générale.

Cum se pot înscrie românii din toată țara în proiectul ÎntreVecini

Până pe 31 martie 2024, asociațiile de proprietari din toată țara, cu excepția orașelor București și Târgu-Jiu (orașe în care deja au fost desemnați câștigătorii într-o etapă anterioară, din 2023), se pot înscrie gratuit în proiect, prin completarea FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE regăsit pe site-ul www.intrevecini.ro. Este recomandat ca înainte de completarea acestui formular să fie parcurse informațiile regăsite în Ghidul Aplicantului, informații detaliate despre procesul de înscriere, criterii de selecție și jurizare, tipuri de activități comunitare și multe altele.

Criteriile de eligibilitate pentru echipele care aplică în proiect sunt următoarele:

  • Grupul de vecini care aplică locuiește la bloc, într-un oraș din România, altul în afară de București și Târgu-Jiu;
  • Blocul grupului de vecini aplicant are Asociație de Proprietari;
  • Grupul este format din minimum patru vecini, alături de președintele Asociației de proprietari;
  • În proximitatea blocului există un spațiu deschis unde se pot organiza activități comunitare cu minimum 100 de persoane (grădină, parcare, curte interioară etc.);
  • Terasa blocului (circulabilă sau nu) trebuie să aibă o suprafață de minimum 40 de mp neumbriți;
  • (Bonus) Grupul demonstrează o bună cunoaștere și conectare la comunitatea în care va fi implementat proiectul;
  • (Bonus) Există minimum un canal de comunicare activ cu vecinii din comunitate.

Jurizarea comunităților câștigătoare va ține cont de următoarele aspecte:

  • Analiza de nevoi:capacitatea grupului de vecini ce inițiază proiectul de a înțelege nevoile vecinilor și de a le transforma în proiecte și activități realiste, ce răspund acestor nevoi;
  • Implicarea vecinilor: măsura în care grupul de proiect poate atrage vecini în co-crearea și organizarea activităților;
  • Implicarea partenerilor locali:modul în care sunt aduse alături, în organizarea activităților și proiectelor: afaceri, ONG-uri, instituții locale sau alți parteneri;
  • Sustenabilitate: atenția oferită mediului înconjurător în conturarea activităților și proiectelor, cât și modul în care resursele sunt folosite în vederea implementării lor;
  • Continuitate: metodele prin care dezvoltarea comunitară va continua după finalizarea anului de parteneriat cu ONG-ul ÎntreVecini.
]]>
http://themeweblog.com/2024/03/14/ong-ul-intrevecini-lanseaza-campania-din-aproape-in-realitatesi-redeschide-inscrierile-in-proiect-pentru-romanii-din-toata-tara/feed/ 0
PENNY pregătește surprize la cea de-a doua ediție a festivalului Massif 2024 http://themeweblog.com/2024/03/13/penny-pregateste-surprize-la-cea-de-a-doua-editie-a-festivalului-massif-2024/ http://themeweblog.com/2024/03/13/penny-pregateste-surprize-la-cea-de-a-doua-editie-a-festivalului-massif-2024/#respond Wed, 13 Mar 2024 07:40:39 +0000 http://themeweblog.com/?p=11144

PENNY se alătură cu entuziasm primului festival din acest an, Massif și îi invită pe iubitorii de festivaluri să aibă parte de o experiență unică timp de 4 zile, în stațiunea Poiana Brașov. PENNY va fi prezent cu o serie de activități menite să intensifice atmosfera, să susțină manifestările artistice și să unească comunitățile dornice de distracție și voie bună.

3 nopți pline de experiențe inedite

Festivalul Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției dar și a experiențelor exclusiviste se vor aduna. Fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival.

Prezența PENNY în cadrul festivalului va contribui la conturarea atmosferei unice a Massif 2024 – instalație de lumini, photo corner din „inima munților” și o zonă de oglinzi menite să creeze amintiri memorabile și fotografii inedite, alături de vibrația scenei G.O.A.T unde vor avea loc show-uri speciale ale artiștilor internaționali și locali.

PENNY este responsabil pentru energia la festival, întâmpinând festivalierii cu un Fresh Bar Stop aprovizionat cu fructe proaspete, dar și cu cocktail-uri din fructe la barul G.O.A.T.

În zona cortului PENNY se vor organiza concursuri unde se pot câștiga premii, printre care și bilete la Massif 2025 sau hanorace duble, dar este și locul unde participanții se pot încălzi cu un ceai și se pot bucura de diverse activități unde sunt invitați să folosească cardul PENNY ca să beneficieze de surprize și reduceri.

„Ne bucurăm să ne conectăm cu publicul festivalului Massif și suntem entuziasmați să fim parte din experiența inedită din cadrul celor 4 zile de festival. Parteneriatul cu Massif subliniază angajamentul și susținerea noastră față de comunitatea locală, fie că vorbim despre produse proaspete care să aducă doza de energie necesară participanților, sau despre artiști locali care vor presta în cadrul evenimentului.”, a afirmat Andrei Cismaru, Head of CRM and Digital Platforms, din cadrul PENNY | REWE România.

_______________________________________________________________________________________

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 377 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 6.500 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/13/penny-pregateste-surprize-la-cea-de-a-doua-editie-a-festivalului-massif-2024/feed/ 0
Voxa lansează în luna martie inițiativa „Vocea care contează” http://themeweblog.com/2024/03/12/voxa-lanseaza-in-luna-martie-initiativa-vocea-care-conteaza/ http://themeweblog.com/2024/03/12/voxa-lanseaza-in-luna-martie-initiativa-vocea-care-conteaza/#respond Tue, 12 Mar 2024 08:29:40 +0000 http://themeweblog.com/?p=11139

București, 11 martie 2024 – În luna martie, Voxa lansează „Vocea care contează”, o colecție de afirmații pozitive special create pentru femei, care abordează provocări diferite cu care acestea se confruntă, de la imaginea de sine, la rolul complex de a fi mamă. Colecția va fi disponibilă gratuit pe Voxa pe toată durata lunii martie, iar această inițiativă susține eforturile brandului de a diversifica tipul de conținut accesibil în aplicație și de a crește portofoliul de conținut original.

Pentru că luna martie marchează Luna Femeii, brandul Voxa și-a propus să contribuie la nevoia de dezvoltare a utilizatorilor și să celebreze ascultătoarele prin acces gratuit la conținut special, creat pentru femei. În 2023, conținutul axat pe dezvoltare personală a fost cea mai consumată categorie de pe Voxa, cu un procent de 31%, ceea ce subliniază un interes activ al ascultătorilor către genul acesta de conținut.

Proiectul „Vocea care contează” este inspirat de un studiu condus de Russell Hurlburt, un psiholog de renume, care a identificat că aproape 50% dintre respondenți au un monolog intern și cu acesta vine de cele mai multe ori și o voce critică.

Una dintre soluțiile recomandate de către psihologi pentru a îmblânzi vocea critică este folosirea afirmațiilor pozitive. Utilizarea afirmațiilor pozitive are o istorie veche și se regăsește în multe culturi și tradiții spirituale din întreaga lume. Conform mai multor studii de specialitate, poate aduce beneficii vizibile în schimbarea percepției și a stimei de sine atunci când sunt practicate cu recurență.

Conținutul afirmațiilor din colecția „Vocea care contează” a fost creat și înregistrat în colaborare cu Cristina Trepcea, psiholog clinician și psihoterapeut cu peste 20 de ani de experiență în terapia individuală și de grup. Colecția conține opt episode, iar fiecare abordează un subiect prezent și relevant în viața de zi cu zi a femeilor și le propune ascultătoarelor să înlocuiască vocea critică interioară cu una mai blândă și mai iubitoare, adică „Vocea care contează”.

„Zona de dezvoltare personală este o categorie importantă pentru brandul nostru, în care vom investi activ și în viitor, prin conținut original. Focusul nostru va rămâne în continuare să livrăm conținut relevant și de calitate pentru clienții noștri și să creăm proiecte speciale de conținut ca acesta, foarte bine ancorate la conversația actuală și inspirate din nevoile oamenilor. De asemenea, discuțiile din ultimul timp la adresa femeilor au fost polarizante și continuă să fie, iar sub presiunea acestor narative pare și mai greu și complicat să fii femeie în ziua de astăzi. De aceea, ne bucurăm mult că avem oportunitatea să oferim conținut original dedicat, care sperăm să aducă și puțină pozitivitate în tot contextul”, a spus Oana Știrbu, Senior Brand Manager Voxa.

Cele opt episoade explorează subiecte diverse, grupate în capitole: încrederea în viață, stima de sine, iubirea de sine, corpul meu, relația de cuplu, să fii mamă, prietenii, job & bani.

„Voxa înseamnă mai mult decât audiobook-uri; este un univers audio în care te poți conecta la zeci de mii de idei. Investim constant în noi formate, de la podcasturi, la interviuri, la teatru radiofonic sau afirmații pozitive pentru a ne hrăni audiența cu un conținut valoros”, a adăugat Alecsandra Roman, CMO Voxa.

Luna martie va fi una plină pentru brandul Voxa, care va avea mai multe inițiative cu și despre femei, sub umbrela „Luna femeilor care ne inspiră”. Nenumărate titluri, autoare și personalități vor fi celebrate prin intermediul conținutului deja existent în aplicație, dar și prin noi lansări. Una dintre cele mai așteptate lansări este Voxa Classics, o colecție care va readuce în format audio povești nemuritoare precum Pe Aripile Vântului, Mândrie și Prejudecată sau Anna Karenina. Pe lângă noutățile din zona de ficțiune, ne vom bucura și de lansarea audiobook-ului Fundamentele Educației pozitive, în lectura Ioanei Macoveiciuc (Prințesa Urbană).

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/12/voxa-lanseaza-in-luna-martie-initiativa-vocea-care-conteaza/feed/ 0
PENNY susține viitorul jurnalismului sportiv prin inițiativa „Tineri reporteri” http://themeweblog.com/2024/03/12/penny-sustine-viitorul-jurnalismului-sportiv-prin-initiativa-tineri-reporteri/ http://themeweblog.com/2024/03/12/penny-sustine-viitorul-jurnalismului-sportiv-prin-initiativa-tineri-reporteri/#respond Tue, 12 Mar 2024 08:16:59 +0000 http://themeweblog.com/?p=11137

PENNY, unul dintre cei mai dinamici retaileri din România, anunță o inițiativă menită să sprijine tinerii care vor să-și urmeze visul de a deveni jurnaliști sportivi. În parteneriat cu Gen, știri / Gen, revistă, o redacție națională de tineri care „traduc” știrile pentru generația lor prin conținut pe platformele de social media, PENNY oferă oportunitatea de învățare și de exercițiu unice pentru cei pasionați de fotbal și sport, în general.

Inițiativa își propune să identifice un tânăr reporter, care va avea șansa să meargă la meciurile Naționalei din București (România vs. Irlanda de Nord) și Madrid (România vs. Columbia), să ia pulsul suporterilor și să spună povestea lor prin publicarea materialelor pe platformele media partenere.

În calitate de sponsor principal al Naționalei de Fotbal a României, PENNY susține pentru al doilea an consecutiv tinerii jurnaliști și le oferă un context pentru formarea și evoluția acestora. În ediția anterioară, tinerii reporteri au redactat materiale despre Campionatul European U21.

“Am lansat această inițiativă în contextul Campionatului European U21 găzduit de România și Georgia anul trecut. Continuăm și anul acesta să oferim acces la experiențe în domeniul jurnalismului sportiv unor tineri care aspiră să își construiască o carieră în acest domeniu pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști în jurnalismul sportiv de calitate și să le oferim șansa de a-și exprima pasiunea pentru sport”, a declarat Monica Coman, Marketing Team Leader – Advertising PENNY România.

Această colaborare reprezintă un angajament față de tinerii din România și educarea noilor generații, prin recunoașterea meritelor celor pasionați și care au nevoie de sprijin pentru realizarea unui vis.  PENNY susține fenomenul fotbalistic cu tot ce presupune acesta, de la experiența suporterilor pe stadioane până la dezvoltarea generațiilor viitoare de mari fotbaliști, dar și jurnaliști.

Înscrierile se fac completând formularul de pe acest link creat de Gen știri, Gen, revistă până luni, 11 martie, ora 23:59: https://docs.google.com/forms/d/1xj0r-pjmYOID-5XBf4O2mzheVWHEGF950wpfjn7TFBM/viewform?edit_requested=true Cei interesați trebuie să  aibă peste 18 ani, să fie pasionați de fotbal și să le placă lucrul în echipă.

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/12/penny-sustine-viitorul-jurnalismului-sportiv-prin-initiativa-tineri-reporteri/feed/ 0
Kingston Technology deține cea mai bună cotă pe piața de distribuție a SSD-urilor pe anul 2023 http://themeweblog.com/2024/03/11/kingston-technology-detine-cea-mai-buna-cota-pe-piata-de-distributie-a-ssd-urilor-pe-anul-2023/ http://themeweblog.com/2024/03/11/kingston-technology-detine-cea-mai-buna-cota-pe-piata-de-distributie-a-ssd-urilor-pe-anul-2023/#respond Mon, 11 Mar 2024 14:21:04 +0000 http://themeweblog.com/?p=11135

  • Portofoliul robust de SSD-uri și serviciile renumite de asistență pentru clienți au generat o cotă de piață de 23,8 %
  • Poziția stabilă se menține și în 2024

București, România – 7 Martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie de memorii flash afiliată la Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în domeniul produselor și al soluțiilor tehnologice de memorie, a anunțat astăzi că a încheiat din nou un an de succes. Această prestație consecventă i-a asigurat o cotă de piață de 23,8 % pe piața de distribuție a SSD-urilor pe anul 2023.

Datele strânse de TRENDFOCUS au confirmat poziția Kingston ca fiind furnizorul numărul unu de SSD-uri în ceea ce privește cota pe piața de distribuție ca număr de unități, cu 27,4 milioane de SSD-uri livrate în 2023. Doar în trimestrul 4, Kingston a înregistrat o cotă de piață a SSD-urilor de 21,3 % și a livrat 5,7 milioane de unități.

Eforturile susținute de a dezvolta unități de înaltă calitate precum NV2 sau cele două variante de SSD Kingston FURY Renegade și KC3000, au condus compania din nou pe primul loc. SSD-urile Kingston oferă soluții PCIe 4.0 NVMe pentru toți, de la începătorii care doresc să facă upgrade la utilizatorii avansați care cer mai mult de la sistemul lor. În plus, în 2023, Kingston și-a extins gama variată de produse cu SSD-urile externe XS1000 și DC600M din seria enterprise.

Kingston le oferă clienților săi cea mai bună asistență, servicii și fiabilitate de neegalat pentru produsele sale, chiar din partea inginerilor și experților care le proiectează, acest factor având o contribuție cheie la poziția puternică din acest clasament.

„La sfârșitul anului, vânzările de SSD pentru PC-uri se mențin puternice, cu o creștere continuă pentru cele PCIe NVMe. Vom asista la o continuare a acestei evoluții în 2024”, a declarat Don Jeanette, vicepreședinte la TRENDFOCUS.

„Colaborarea strânsă cu furnizorii, clienții și partenerii noștri ne permite să fim flexibili pe măsură ce condițiile de piață și cerințele clienților se schimbă”, a afirmat Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA. „Ne străduim să prezentăm cele mai recente soluții SATA și NVMe, oferind un portofoliu robust de SSD-uri pentru a satisface toate nevoile, iar aceste rezultate confirmă angajamentul nostru față de acest efort.”

Pentru mai multe informații, accesați kingston.com.

Kingston este prezent pe:

YouTube Instagram

Facebook    LinkedIn

Twitter     Kingston îți este alături

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/11/kingston-technology-detine-cea-mai-buna-cota-pe-piata-de-distributie-a-ssd-urilor-pe-anul-2023/feed/ 0
SGS și-a lansat Strategia 2027: Accelerarea creșterii și construirea încrederii http://themeweblog.com/2024/03/07/sgs-si-a-lansat-strategia-2027-accelerarea-cresterii-si-construirea-increderii/ http://themeweblog.com/2024/03/07/sgs-si-a-lansat-strategia-2027-accelerarea-cresterii-si-construirea-increderii/#respond Thu, 07 Mar 2024 09:54:07 +0000 http://themeweblog.com/?p=11130

SGS Group, lider global în testare, inspecție și certificare, și-a prezentat Raportul Integrat pentru 2023. Raportul cuprinde informații semnificative despre rezultatele financiare și non-financiare ale companiei. Formatul raportului din acest an a fost actualizat și îmbunătățit pentru a ajuta părțile interesate să înțeleagă mai bine strategia companiei, performanța, guvernanța și impactul asupra planetei.

În 2023, SGS a înregistrat o creștere organică a vânzărilor și o creștere semnificativă a cash flow-ului. SGS a reușit să depășească provocările globale generate de creștere a costurilor și de instabilitatea geopolitică, cu ajutorul angajaților săi, concentrându-se pe productivitate, diversitate geografică și a serviciilor și inovație.

SGS oferă testare specializată, inspecție și servicii de certificare în 116 țări, servicii pe care le livrează prin cinci linii de afaceri. Conectivitate și produse, Sănătate și nutriție, Industrii și mediu și Resurse naturale – sectoare de testare și inspecție, iar Business Assurance (anterior denumit Cunoaștere) reprezintă activitatea de certificare. Raportul complet este prezentat aici: https://www.sgs.com/en/integrated-report

În 2023, SGS a înregistrat vânzări de 6.622 milioane CHF (6.944 milioane euro), susținute de o creștere organică puternică de 8,1%, determinată de toate liniile de activitate. Aceasta a inclus o creștere de doi digiți în Business Assurance pentru certificări și o creștere mare de un digit în Resurse Naturale și Industrii și Mediu.

Venitul operațional ajustat s-a ridicat la 971 milioane CHF (1.018 milioane euro), reprezentând o creștere organică de 6,3%. Marja ajustată a venitului operațional din vânzări a fost de 14,7.

Fluxul de numerar din activitățile de exploatare a ajuns la 1.123 milioane CHF (1.177 milioane euro), ceea ce duce la un flux de numerar net de 604 milioane CHF (633 milioane euro), în creștere cu 25,6%. Acest lucru a fost determinat, în principal, de cerințele nete de capital de lucru și de cheltuielile de capital mai mici.

„În 2023, SGS a avut o creștere organică superioară și o creștere semnificativă a fluxului de numerar liber, datorită lărgirii portofoliului său. Toate liniile și regiunile noastre de afaceri au contribuit la această performanță, cu o creștere deosebit de puternică în serviciile de durabilitate, securitate cibernetică, asigurare ESG și consultanță. Aceasta reprezintă o platformă puternică pe care se construiește”, a declarat Frankie Ng, CEO-ul SGS Group care-și va încheia mandatul în fruntea companiei în luna martie.

Europa a reprezentat 36% din totalul vânzărilor SGS de anul trecut, iar regiunea Asia Pacific a avut o pondere de 34%. America de Nord a reprezentat 12%, Africa și Orientul Mijlociu 9%, iar America Latină tot 9%.

În ceea ce privește sustenabilitatea, în 2023 SGS Group a ajuns la o reducere de 14% a emisiilor de CO2, comparativ cu 2019 (conform Scope 1 și Scope 2), procentul de femei în poziții de management a ajuns la 31,9%, iar numărul orelor de voluntariat realizate de angajații companiei a fost de 32.590.

Strategia pentru 2027

SGS și-a anunțat Strategia 2027: accelerarea creșterii și a încrederii în relația cu partenerii. Această nouă strategie este creată pentru a stimula o creștere profitabilă, pentru a eficientiza organizația și pentru a oferi profituri atractive pentru părțile interesate.

Strategia SGS se bazează pe trei factori:

  • Creștere:Grupul va valorifica impulsul anual puternic al industriei de testare, inspecție și certificare și va investi în segmente și regiuni în care există oportunități mai mari.
  • Performanță și agilitate:SGS va implementa un model de operare bazat pe costuri și o cultură bazată pe performanță, promovând responsabilitatea. Va fi numit un nou Comitet Executiv format din 12 membri.
  • Profil financiar puternic:SGS va crește pe plan extern prin achiziții sporite și sinergice, păstrând în același timp un bilanț solid. Remunerația acționarilor va rămâne atractivă.

Doamna Géraldine Picaud, recent desemnată CEO al SGS Group, a declarat: „Aștept cu nerăbdare să conduc o companie atât de mare și să conduc schimbări pozitive în această industrie dinamică. În conformitate cu Strategia noastră 2027, vom investi în segmente și regiuni în care există oportunități mai mari, ne vom simplifica organizația și vom îmbunătăți profilul financiar pentru a crea valoare pentru toate părțile interesate.”

În România, din 1922

SGS și-a început activitatea în România în 1922, în portul Dunărean Brăila, pe acea vreme fiind al doilea port în comerțul cu cereale la nivel mondial, după Chicago. Societatea a activat în România până în 1947, Jacques Salmanowitz – Société Anonyme Roumaine de Surveillance. În anul 1992 s-a reluat activitatea în România prin înființarea SGS România cu sediul în București.

În prezent, SGS este liderul național privat în furnizarea serviciilor de inspecție, certificare, verificare și testare, oferind încredere oamenilor, organizațiilor și guvernelor.

Prin cele nouă divizii de afaceri, SGS furnizează servicii principalelor sectoare economice: agricultura și sectorul alimentar, petrol, gaze și chimie, sectorul minerale, transporturi, mediu și securitate în muncă, industrie, construcții, energie și utilități. SGS România are birouri și laboratoare în toată țara – Brăila, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Drobeta Tr. Severin, Galați, Iași, Pitești, Ploiești, Slatina, Tg. Jiu, Timișoara și altele.

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/07/sgs-si-a-lansat-strategia-2027-accelerarea-cresterii-si-construirea-increderii/feed/ 0
Nothing introduce Phone (2a) http://themeweblog.com/2024/03/06/nothing-introduce-phone-2a/ http://themeweblog.com/2024/03/06/nothing-introduce-phone-2a/#respond Wed, 06 Mar 2024 08:46:41 +0000 http://themeweblog.com/?p=11128

Phone (2a) este rezultatul expertizei și inovației Nothing, fiind conceput pe baza emblematicului Nothing Phone (2)

Nothing a anunțat ieri mult așteptatul Phone (2a), gândit pentru cei care iubesc să descopere inovații și designuri noi, dar și pentru cei care știu exact își doresc de la smartphone-ul lor. Phone (2a) integrează un procesor unic și puternic, o cameră duală excepțională de 50 MP pe spate, un ecran AMOLED flexibil extra luminos și un sistem de operare intuitiv care oferă o experiență rapidă și fluidă în fiecare interacțiune.

„Anul acesta este dedicat accelerării progresului nostru, iar Phone (2a) este primul mare pas înainte. Phone (2a) va permite mai multor oameni să experimenteze inovațiile Nothing pe care mulți au ajuns să le iubească și suntem încrezători că va deveni cel mai bine vândut produs al nostru”, a declarat Carl Pei, CEO și co-fondator al Nothing.

Performanță

Procesorul Dimensity 7200 Pro al lui Phone (2a) a fost proiectat în colaborare exclusivă cu MediaTek pentru a oferi cea mai bună performanță cu o eficiență energetică optimă.

Construit pe cea mai recentă tehnologie de proces de 4 nm de a doua generație de la TSMC, Phone (2a) realizează fără efort orice sarcină. Cuplat cu o memorie RAM generoasă de 20 GB cu tehnologia RAM Booster, cipul cu 8 nuclee – cu viteze de tact de până la 2,8 GHz – asigură multitasking rapid și receptiv pe tot parcursul zilei. Acest lucru rezultă într-o performanță cu 13% mai bună și cu 16% mai eficientă decât performanța lui Phone (1).

Împreună, Nothing și MediaTek au introdus optimizări precum Smart Clean (+200% viteză de citire/scriere UFS la o utilizare prelungită) și Adaptive NTFS (+100% viteze de transfer de fișiere cu computerele Windows) și au reușit să reducă consumul de energie al anumitor componente cu până la 10%.

Baterie și încărcare

Cu o capacitate de 5.000 mAh, Phone (2a) are cea mai mare baterie de până acum de pe smartphone-urile Nothing, oferind până la două zile de utilizare cu o încărcare completă și performanțe mai bune. După Phone (1), Nothing a crescut durata de viață a bateriei cu peste 25%. Acest lucru înseamnă că poate menține peste 90% din capacitatea maximă după 1.000 de cicluri de încărcare, echivalentul a peste trei ani de încărcare zilnică. În comparație cu Phone (1), bateria are și o reducere de 13% a temperaturii în timpul încărcării și descărcării, ceea ce contribuie la longevitatea dispozitivului.

Pentru încărcări rapide, Phone (2a) suportă Fast Charging de 45W, oferind 50% din putere în doar 20 de minute. Este o soluție optimă de încărcare care evită riscul de epuizare a duratei de viață a bateriei, adesea asociată cu un număr mai mare de wați și viteze de încărcare mai ridicate.

Cameră

Pentru a surprinde cele mai importante momente, Phone (2a) dispune de o cameră duală impecabilă de 50 MP pe partea din spate, alimentată de motorul TrueLens. TrueLens Engine este o serie de algoritmi de calcul avansați care se combină pentru fotografii cât mai aproape de realitate. Aceasta include Ultra XDR, care a fost dezvoltat în colaborare cu Google pentru a oferi o afișare mai precisă a luminilor și umbrelor în fiecare fotografie. Funcționează prin realizarea a 8 cadre la diferite niveluri de expunere în format RAW și apoi prin ajustarea luminozității fiecărui pixel de până la 5 ori pentru a afișa un rezultat cât se poate de real.

Pentru a obține selfie-urile perfecte oricând, Phone (2a) dispune de o cameră frontală 32 MP care utilizează același senzor ca Phone (2), având o sensibilitate la lumină cu 27% mai mare în comparație cu Phone (1).

Display

Phone (2a) dispune de un ecran AMOLED flexibil de 6,7”, ceea ce înseamnă că poate oferi o reproducere a culorilor uimitor de precisă de 1,07 miliarde de culori, reducând în același timp consumul de baterie. De asemenea, cu o luminozitate maximă de 1.300 de niți, Phone (2a) oferă o experiență de vizualizare fără compromisuri chiar și în condiții de lumină puternică.

Cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, Phone (2a) oferă interacțiuni extrem de fluide, care se adaptează dinamic la conținutul afișat. Aceasta scade la 30 Hz pentru videoclipuri, conservând energia bateriei.

Phone (2a) este smartphone-ul Nothing cu cele mai subțiri margini din gamă, măsurând doar 2.1 mm, simetric pe toate cele patru laturi ale ecranului. Această realizare duce la o rată ecran-corp de 91.65% impresionantă, posibilă prin combinarea unui panou flexibil cu îmbunătățiri în ingineria structurală.

Design

Phone (2a) este reprezentarea unică a designului Nothing. De fapt, acesta întruchipează primul concept intern de design pentru un smartphone care a fost creat în 2020, la câteva luni după lansarea Nothing.

Prin plasarea camerelor în interiorul bobinei NFC, Nothing a creat un nou element iconic: ochii. În spatele acestora se află centrul de inteligență care alimentează telefonul. Phone (2a) prezintă o inovație în industrie mulțumită carcasei unibody, cu un unghi de 90° care înconjoară marginile și integrează în mod armonios și modulul dual al camerei. Această structură oferă beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și al rezistenței dispozitivului.

Contribuind la coeziunea dintre formă și funcție, „proeminența” unică a camerei joacă un rol în stabilizarea telefonului atunci când este așezat pe o suprafață, precum și în minimizarea obstrucționării camerei cu degetele în timpul realizării fotografiilor.

Nothing OS

Phone (2a) intră pe piață cu sistemul de operare Nothing OS 2.5. Spre deosebire de majoritatea dispozitivelor din această categorie, vine cu Android 14 din fabrică, oferind 3 ani de actualizări de software și 4 ani de actualizări de securitate.

Cu Nothing OS 2.5, compania și-a extins biblioteca cu și mai multe widget-uri proiectate de Nothing, cu vizualizări și animații care pot fi glisate pentru mai multe niveluri de informații și interacțiuni pe ecranul de pornire. Phone (2a) marchează lansarea unui nou widget Recorder, care permite utilizatorilor să creeze voice memos din mers. Nothing a introdus în plus un Wallpaper Studio alimentat de AI, care permite opțiuni nelimitate de imagini de personalizare a fundalului pentru ecranul de pornire și de blocare.

Glyph Interface

Pe partea din spate a telefonului, Phone (2a) reinterpretează emblematica Glyph Interface, o nouă modalitate de a interacționa cu smartphone-ul care încurajează oamenii să-și lase ecranele deoparte și să urmărească modelele de lumină și sunet pentru informații cheie. Noua interfață Glyph păstrează noile capacități ale lui Phone (2), inclusiv Glyph Timer și Glyph Progress, contribuind în același timp la estetica distinctivă a noului design Phone (2a) cu o configurație unică de trei lumini.

Sustenabilitate

Phone (2a) are cea mai mică amprentă de carbon dintre smartphone-urile de la Nothing. Cu o greutate de 52 kg, aceasta cântărește cu 12,5% mai puțin decât amprenta lui Phone (1). Având în vedere obiectivele de durabilitate, brandul a dezvoltat un proces de reciclare complet nou în fabrica Nothing, care permite utilizarea deșeurilor din plastic provenite de la linia de producție a lui Ear (2) pentru a fi refolosite în producția lui Phone (2a). Nothing și-a menținut angajamentul de a avea ambalaje fără plastic, folosind în schimb fibră reciclată. Dispozitivul în sine conține, de asemenea, o serie de materiale reciclate:

  • 100% aluminiu reciclat folosit în mid frame
  • Staniu 100% reciclat pe 6 plăci de circuite
  • Folie de cupru 100% reciclată pe placa de circuite principale
  • Oțel reciclat pe 22 de piese de ștanțare din oțel
  • Peste 50% din piesele din plastic provin din surse durabile

Disponibilitate, preț și beneficii

Ca parte a lansării Phone (2a), Nothing este încântat să anunțe primul său parteneriat în domeniul AI cu Perplexity, motorul de căutare alimentat de AI care redefinește modul în care căutăm informații online. Persoanele eligibile care achiziționează Phone (2a) în perioada 5-19 martie pot primi până la un an de Perplexity Pro. Perplexity devine din ce în ce mai popular datorită unei cereri clare pentru o platformă care să elimine zgomotul supraîncărcării de informații, oferind răspunsuri precise, orientate către utilizator. Nothing susține această misiune și așteaptă cu nerăbdare să ofere oportunitatea utilizatorilor Phone (2a). Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați nothing.tech/perplexity.

„Perplexity și Nothing sunt unite printr-un angajament comun față de orientarea către utilizator, oferirea unui produs excelent și convingerea că găsirea de informații ar trebui să fie simplă și eficientă. Perplexity este un motor de căutare frumos conceput, iar Nothing Phone (2a) este un dispozitiv frumos proiectat și suntem încântați să aducem Perplexity Pro la utilizatorii Phone (2a) a declarat co-fondatorul și CEO-ul Perplexity, Aravind Srinivas.

  • Phone (2a) este disponibil în nuanțele Black, Milk și White, în două variante:

8 GB/128 GB (1599 lei PRP), 12 GB/256 GB (1799 lei PRP).

  • Majoritatea clienților globali vor putea precomanda Phone (2a) începând cu ora 12:30 GMT, marți, 5 martie
  • Phone (2a) va fi disponibil pe majoritatea piețelor globale începând de marți, 12 martie.

O listă completă de specificații și caracteristici poate fi găsită pe nothing.tech. Pentru a fi la curent cu cele mai recente informații, vă rugăm să urmăriți Nothing pe paginile de Instagram, TikTok și X/Twitter.

Sub-brandul CMF by Nothing tocmai a lansat două produse noi: Neckband Pro și Buds. Neckband Pro, primul dispozitiv ANC hibrid de 50 dB din această categorie, va avea o disponibilitate limitată. Toate piețele globale vor avea acces la Buds, care oferă cele mai bune produse din clasă pentru ANC pe piață.

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/06/nothing-introduce-phone-2a/feed/ 0
O echipă din Ploiești a dezvoltat un robot logoped care i-a adus victoria în cadrul celei de-a treia ediții a competiției Samsung Solve for Tomorrow http://themeweblog.com/2024/03/04/o-echipa-din-ploiesti-a-dezvoltat-un-robot-logoped-care-i-a-adus-victoria-in-cadrul-celei-de-a-treia-editii-a-competitiei-samsung-solve-for-tomorrow/ http://themeweblog.com/2024/03/04/o-echipa-din-ploiesti-a-dezvoltat-un-robot-logoped-care-i-a-adus-victoria-in-cadrul-celei-de-a-treia-editii-a-competitiei-samsung-solve-for-tomorrow/#respond Mon, 04 Mar 2024 18:36:37 +0000 http://themeweblog.com/?p=11125

  • Samsung România anunță câștigătorii competiției Solve for Tomorrow, ediția a 3-a
  • Peste 900 de proiecte au fost înscrise, la nivel național, pe parcursul celor trei ediții organizate pe plan local

București, 4 martie 2024 – Cea de-a treia ediție a competiției naționale Solve for Tomorrow organizată de Samsung Electronics România în parteneriat cu Junior Achievement România, Google România și Impact Hub Bucharest a ajuns la final. În 29 februarie, în cadrul evenimentului „Finala Competiției Solve for Tomorrow”, au fost desemnați câștigătorii acestei ediții, evaluați de juriul format din Marinica Stoian (Inspector General, Ministerul Educației), Laura Aldea (Corporate Communication and Citizenship Manager, Samsung Electronics România), Loredana Poenaru (Education Director, Junior Achievement România), Sorin Sfetcu (Industry Manager, Google România), Vlad Craioveanu (CEO & Co-Fondator Impact Hub Bucharest) și Camelia Eremia (Client Service Director, MSL The Practice).

“Solve for Tomorrow este o inițiativă prin care ne propunem să arătăm că împreună construim viitorul, idee cu idee. Implicarea și creativitatea elevilor participanți în cea de-a treia ediție a competiției ne confirmă, pentru al treilea an la rând, că educația și inovația îmbinate cu tehnologia reprezintă cheia către un viitor mai bun pentru noi toți. Suntem mândri că avem ocazia să continuăm să investim în tinerii români și să le oferim o platformă pentru a-și exprima ideile și a le transforma în realitate. Prin Solve for Tomorrow, Samsung își reafirmă angajamanetul față de comunitate și viitorul nostru comun, un viitor definit de diversitate, incluziune, egalitate de șanse și sustenabilitate., a declarat Simona Panait, Marketing Director România și Bulgaria, Samsung Electronics România. 

În urma procesului de jurizare, au fost desemnați următorii câștigători:

  • Premiul Iacordat echipei Roboped, Colegiul Național Pedagogic Regina Maria, Ploiești

Echipa a dezvoltat prototipul unui robot logoped care, cu ajutorul inteligenței artificiale, își propune să rezolve deficiențele de vorbire în rândul copiilor cu vârste între 5 și 8 ani, sprijinind dezvoltarea abilităților de comunicare ale copiilor prin înțelegerea dificultății acestora de a se exprima și de a fi înțeleși, anulând sentimentele de inferioritate pe care copiii cu deficiență de vorbire le pot simți în raport cu alți copii de vârsta lor.

 

  • Premiul II – acordat echipei Feel the energy, Colegiul Național Alexandru Odobescu, Pitești

  • Echipa a dezvoltat conceptul unei platforme eco ce implică reamenajarea unei platforme petroliere abandonate prin amplasarea de panouri fotovoltaice, turbine eoliene și turbine maritime.

Premiul III – acordat echipei The STS Danubius, Colegiul Național Costache Negri, Galați

Echipa a dezvoltat un prototip de ambarcațiune care va ajuta la conservarea mediului înconjurător prin colectarea de deșeuri aflate în mediul maritim.

  • Premiul special Popularity Award–  acordat lui Teodor Cosmin (echipa APH), Liceul Teoretic Traian, Constanța.
  • Premiul special Social Ambassador Award acordat Andreei Valentina Mihai (echipa Roboped), Colegiul Național Pedagogic Regina Maria, Ploiești.
  • Premiul special Best Teacher – acordat prof. Mihaela Vâjâitu, Liceul Teoretic Jean Monnet, București.

Premiile oferite în cadrul acestei ediții au constat în echipamente Samsung în valoare de 19.361,28 euro, precum și în training-uri oferite participanților de către Google România.

„Ediția din acest an Solve for Tomorrow a fost un nou prilej de a-i descoperi pe acei tineri care își doresc să contribuie la un mâine mai sustenabil și la dezvoltarea unor comunități responsabile și incluzive. Prin etapele Design Thinking și sesiunile de mentorat, finaliștii au învățat ce înseamnă și cum obțin empatia cu cei afectați de problemele comunitare, cum găsesc calea spre inovare și cum pot să aducă schimbări în bine pentru cei din jurul lor.”, a spus Loredana Poenaru (Education Director, Junior Achievement România).

Cele 24 de proiecte ajunse în Finală au fost jurizate pe baza unor criterii atent definite – cea mai bună utilizare a tehnologiei (aplicație, produs sau serviciu) pentru a aborda una dintre temele competiției, calitatea detaliilor și claritatea planului final prezentat în cadrul pitch-ului final, dezvoltarea vizibilă a ideii, inclusiv crearea unui prototip și testarea acestuia în rândul publicului vizat, creativitatea și originalitatea ideii, fezabilitatea soluției în raport cu tehnologia, reursele, legislația și reglementările actuale luate în considerare, potențialul ideii de a avea o influență bună asupra societății și/sau a mediului, potențialul de a ajunge la publicul vizat și demonstrarea metodei Sustainable Design Thinking.

“Solve for Tomorrow a reprezentat o experiență foarte energizantă și motivantă pentru mine. Am apreciat enorm creativitatea, energia echipelor și mai ales diversitatea lor. Mă bucură enorm nivelul prezentărilor și concretețea lor, am văzut multe prototipuri și idei bine dezvoltate. Mulțumesc Samsung România pentru invitație și întregii echipe de organizare. Felicitări câștigătorilor și abia aștept ediția viitoare.”, a transmis Sorin Sfetcu, Industry Manager, Google România.

“Jurizarea la Solve for Tomorrow mi-a dat ocazia să arunc o privire spre viitor. Am văzut cum se uită generația actuală de liceeni la viitor și cum își imaginează ei rezolvarea unor provocări reale din societate cu ajutorul tehnologiilor de astăzi și de mâine, iar asta îmi dă încredere că ecosistemul antreprenorial și de inovație în România va crește și se va dezvolta în continuare.”, a adăugat Vlad Craioveanu, CEO & Co-Fondator, Impact Hub Bucharest.

]]>
http://themeweblog.com/2024/03/04/o-echipa-din-ploiesti-a-dezvoltat-un-robot-logoped-care-i-a-adus-victoria-in-cadrul-celei-de-a-treia-editii-a-competitiei-samsung-solve-for-tomorrow/feed/ 0
HONOR a obținut 45 de premii din partea presei internaționale la MWC 2024 http://themeweblog.com/2024/02/29/honor-a-obtinut-45-de-premii-din-partea-presei-internationale-la-mwc-2024/ http://themeweblog.com/2024/02/29/honor-a-obtinut-45-de-premii-din-partea-presei-internationale-la-mwc-2024/#respond Thu, 29 Feb 2024 13:37:28 +0000 http://themeweblog.com/?p=11123

[București – 29 februarie 2024] – HONOR, furnizor de top la nivel global de dispozitive inteligente, și-a dezvăluit noua strategie all-scenario bazată pe inteligența artificială, odată cu lansarea globală a HONOR Magic6 Pro și HONOR MagicBook Pro 16 la MWC 2024, în Barcelona. Cu o interfață bazată pe intenție și colaborarea trans-OS, HONOR prezintă funcționalități bazate pe AI, precum Magic Portal și MagicRing, primind o largă recunoaștere din partea presei mondiale.

Anul acesta la MWC, HONOR a obținut un total de 45 de premii din partea presei globale. Lansarea la nivel mondial a HONOR Magic6 Pro a fost întâmpinată cu recenzii pozitive din partea mass-mediei. Astfel, Android Headlines a desemnat HONOR Magic6 Pro “Best of MWC 2024″, afirmând că smartphone-ul „reprezintă un pas înainte față de predecesorul său, oferind nu doar camere excelente, ci și performanțe remarcabile din alte puncte de vedere”.

Android Police a susținut: „Cu Magic 6 Pro, HONOR duce partea de hardware la un alt nivel, depășind competiția în anumite domenii cheie.” De asemenea, publicația tech CNET a comentat: „Magic 6 Pro este printre cele mai captivante flagship-uri Android disponibile în acest an”.  Impresionată de performanțele remarcabile ale HONOR Magic6 Pro, renumita publicație de lifestyle GQ Spania a transmis: „ Seria Magic Pro a HONOR este cea mai performantă serie a brandului, oferind cele mai bune componente hardware și software.”

În premieră mondială, HONOR a prezentat primul său PC cu inteligență artificială, HONOR MagicBook Pro 16, care a atras laude din întreaga lume din partea presei internaționale. Mashable a inclus HONOR MagicBook Pro 16 în lista sa cu „Best Laptops of MWC 2024”. Android Authority a acordat modelului HONOR MagicBook Pro 16 premiul “Best of MWC 2024” și a transmis că: „HONOR MagicBook 16 Pro este un laptop puternic, conceput pentru era AI”. De asemenea, Trusted Reviews a acordat dispozitivului HONOR MagicBook Pro 16 premiul „Best in Show”, menționând: „Funcții precum Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle și Magic Text indică un viitor productiv în care AI ajută la ușurarea unor sarcini zilnice.”

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, un smartphone cu un design premium, a câștigat recunoașterea presei internaționale. Smartphone-ul a obținut în acest an prestigiosul premiu din industrie “GLOMO Best in Show”, acordat celor mai bune produse expuse la eveniment. În plus, publicația internațională COSMOPOLITAN a inclus smartphone-ul în lista “Recomandările editorului” pentru Săptămâna Modei de la Londra, declarând că: „Porsche Design HONOR Magic V2 RSR a revoluționat complet jocul.”

]]>
http://themeweblog.com/2024/02/29/honor-a-obtinut-45-de-premii-din-partea-presei-internationale-la-mwc-2024/feed/ 0