Frumuseţe sălbatică în grădina mea din oraş

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La Antipa , în spatele uşilor închise.

Sâmbătă, 10 Mai 2014, începând cu ora 11.00, vă invităm, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată „Frumusețe sălbatică în grădina mea din oraș”, susținută de către Mirela DRAGOȘ, muzeograf.
Frumuseţe sălbatică în grădina mea din oraş

***

Peste tot în lume, pierderea ariilor naturale este cauza dispariției diferitelor specii de plante și animale. Organizații guvernamentale și neguvernamentale de protecție a mediului, biologi, peisagiști și toți iubitorii de natură își dedică timpul și energia pentru a salva ce ne-a mai rămas.

Dar ce facem noi, restul, ca simpli locuitori ai Planetei? Putem și noi să ne aducem mica noastră contribuție îmbunătățind chiar mediul în care trăim, la oraș, de exemplu. Cum putem aduce noi lumea sălbatică în grădina noastră din spatele casei, în “grădina de pe balcon”, în grădina din jurul blocului, în spațiile verzi de joacă sau în parcuri. Lucrurile sunt foarte simple, la îndemâna oricui. Nu necesită mult timp și nici mulți bani, ci doar dragoste de natură și frumos.

***

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Informaţii suplimentare despre programele de educație: dr. Aurora Stănescu, e-mail: auroras@antipa.ro ,

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Delaco Fan Brânză

Partener științific: DaVinci Learning

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Zile şi Nopţi, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educației din România, HotNews, SmartWoman.

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.