Grupul BWM Mediasoft lanseaza versiunea 1.2 a programului e-commerce BWM BtoBcom

Pe data de 7 iunie 2005 a fost lansat site-ul internet de e-commerce BtoB www.shop-deguite.com ce utilizeaza softul BWM BtoBcom 1.2 dezvoltat de catre BWM Mediasoft.
Grupul BWM Mediasoft lanseaza versiunea 1.2 a programului e-commerce BWM BtoBcom

Noua versiune a programului de e-commerce BtoB are o serie de noi functionalitati logistice ce permit vanzarea si livrarea rapida a produselor comandate datorita contributie esentiale a retelei de distribuitori din teritoriu.

Referindu-ne in mod concret la societatea Deguite & Co. S.A. Belgia pe al carei site a fost implementata prima licenta a programului, aceasta are in teritoriu (Belgia, Franta, Germania, etc) o serie de firme partenere responsabile cu distributia pe anumite zone.

Aplicatia e-business BWM BtoBcom 1.2 permite clientilor sa dea comanda pe site-ul internet indiferent de locul unde ei se afla in tara. Ei vor fi livrati de firma din reteaua distribuitorului care este cea mai aproape de locul de expediere. In acest fel, durata livrarii este scurtata la maximum permitand realizarea unor vanzari chiar daca vanzatorul nu ar fi putut initial sa expedieze marfurilor intr-o anumita zona geografica.

Un workflow bine definit a fost implementat pentru a putea urmari pas cu pas circuitul comenzii din momentul in care aceasta a fost receptionata pe site-ul internet si pana in momentul livrarii marfurilor la client. Acest workflow cuprinde etape diverse cum ar fi : emiterea facturilor in functie de modalitatea de plata aleasa de client, validarea comenzii si transmiterea bonurilor de comanda catre distribuitorii din teritoriu in functie de adresa de livrare, urmarirea prin tracking number a marfurilor, actualizarea stocurilor produselor livrate, etc.

BWM Mediasoft continua in acest fel sa ramana un pionier in industria romaneasca de solutii software e-commerce BtoC si BtoB. Departamentul R&D a carui membrii activeaza in Romania si Franta, lucreaza in contact direct cu viitorii utilizatori ai acestor softuri permitand in acest fel realizarea de versiuni din ce in ce mai complexe si productive. Pe piata romaneasca softul va fi lansat la inceputul lunii septembrie, permitand astfel firmelor de distributie romanesti sa utilizeze o solutie de e-commerce BtoB adaptata nevoilor moderne ale comertului electronic.