Hotel Unique Bucuresti a fost Reinventat la doar 5 ani de la infiintare


Hotel Unique Bucuresti a fost Reinventat la doar 5 ani de la infiintare
Hotel Unique Bucuresti demonstreaza din nou ca este Unic, mereu NOU si mereu in Frunte devenind in 2012 Cel Mai Nou Hotel din Bucuresti!
Reinventat si Modernizat dupa ultimele trenduri tehnologice dar si ale decoratiunilor interioare.
Extremely spacious new rooms

Extremely spacious new rooms
“Avem cele mai moderne si chic bai de hotel! iar combinatia de alb a pietrei striate, cu sticla clara si cu Corian Rosu Hot a fost ideea arhitectilor ce au gandire avangardista dar si curaj”

Andreea Nicu Manager Unique Hotel

Hotel Unique Bucuresti a fost Reinventat la doar 5 ani de la infiintare!

Unique Hotel Bucharest demonstreaza din nou ca este Unic, mereu NOU si mereu in Frunte devenind in 2012 Cel Mai Nou Hotel din Bucuresti.

Reinventat si Modernizat dupa ultimele trenduri tehnologice dar si ale decoratiunilor interioare Unique Hotel Piata Romana ofera servicii de calitate la nivel international.

Andreea Nicu ne povesteste cum a hotarat o investitie majora si o schimbare totala:

Din ideea de schimbare a culorilor de fapt s-a schimbat totul.Cel mai greu a fost pana s-a daramat total pentru ca e greu sa spargi si sa inlocuiesti ce inca este bun.

Asa s-a creat un santier in toata regula ajungand cu demolatul pana la caramida. Dar a meritat pentru ca materialele si tehnologia de ultima generatie arata si se simt cu total altfel. “Avem cele mai moderne si chic bai! iar combinatia de alb a pietrei striate, cu sticla clara si cu Corian Rosu Hot a fost ideea arhitectilor ce au gandire avangardista dar si curaj”. Noroc ca am avut incredere iar rezultatul a fost UAAAUUU peste asteptari.

Iti dai seama ca ai facut ceva bun cand vin adevaratii cunoscatori, care au si o anumita educatie in acest sens dar au si vazut intradevar multe.

Iar dupa ce creezi niste bai atat de elegante cu supertehnologie inglobata si adaugi plusul de comfort prin dusul cu hidromasaj, constati ca trebuie schimbat totul creand o idee unitara, un stil aparte ce va fi modern multi ani.

Totul combinat pentru comfort si pentru siguranta clientilor nostri, toate materialele folosite fiind de ultima generatie, ecologice, ignifuge si totusi placute la atingere.

Imaginati-va cum e sa te dai jos din pat dimineata si sa simti atingerea unor covoare din matase.

Rasfatul devine maxim acum cand clientii isi pot alege camera de hotel din cele 5 tipuri de camere in functie de culorile preferate.