ORKLA INCEPE ANUL PRINTR-O NOUA LANSARE: TOMI Snek-UP !

ORKLA Foods Romania (OFR) continua seria record de lansari inceputa in 2004, oferind de aceasta data biscuitii sarati cu ketchup TOMI Snek-UP!.

Astfel, OFR intra pe o noua piata, cea a snack-urilor, si isi largeste portofoliul prin adaugarea unui produs unic si nonconformist, adresat consumatorilor deschisi spre inovatie.
„Categoria snack-urilor face parte din portofoliul Grupului nostru, iar scopul OFR este sa intram si in Romania in cat mai multe dintre categoriile existente la nivel de divizie ORKLA” a declarat Aliz Kosza, Director executiv OFR. „Studiile de piata efectuate anul trecut demonstreaza ca snack-urile au un potential considerabil, inregistrand cresteri anuale semnificative, de aproximativ 30%”.
Conform acestor studii privitoare la snack-uri in 2003, s-au vandut 19800 tone/an, in valoare de 42 milioane de USD.
Cu TOMI Snek-UP! OFR si-a propus sa castige, inca din primul an de la lansare, o cota de pana la 10% din piata snack-urilor, oferind consumatorilor sai inca un produs premium de foarte buna calitate, comparabila cu a celor de import, la un pret corect, romanesc.
Singurii biscuiti sarati preparati cu ketchup adevarat in Romania se prezinta in doua variante de gust: TOMI Snek-UP! cu ketchup dulce si TOMI Snek-UP! cu ketchup picant. Distribuite incepand de astazi, noile snack-uri sunt ambalate in pachete atractive de 100g, din folie de aluminiu, care le pastreaza intacte proprietatile pe toata perioada termenului de valabilitate.