RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker

RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker

RugVity Home ofera preturi promotionale pentru covoare de lux Volker in exclusivitate pentru Romania. Decoratiuni interioare de calitate.
covoare RugVity

covoare RugVity

Luni, 20 februarie 2012 – Luna aceasta lantul de magazine RugVity Home ofera clientilor sai in exclusivitate pentru Romania discount-uri de pana la 50% pentru covoare si carpete marca Volker Heinrich. Din colectia acestui an fac parte modele clasice si moderne confectionatate in intregime manual din lana si matase.

Cu o traditie de peste 500 ani in arta confectionarii covoarelor, Volker este un brand de sine statator ce redefineste calitatea la cele mai inalte standarde posibile si ofera personalitate spatiilor in care sunt integrate exponatele.

Este interesant de precizat ca aceste covoare nu necesita asociere cu decorul in care sunt amplasate, la realizarea ambientelor punandu-se accent pe cromatica si mai putin pe model. Paleta de culori naturala si calitatea texturilor innodate manual pot convinge si cei mai pretentiosi clienti.

“Propunem clientilor nostri noi promotii la covoare clasice si covoare moderne innodate manual la cele mai bune preturi de pe piata in aceasta categorie si servicii de intretinere gratuite pentru toate produsele achizitionate.” Declara Adrian Margean, directorul companiei.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si poate fi vizualizata pe site-ul official RugVity Home.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si decoratiuni interioare de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, Volker, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”.