Seminar JMAC Europe-INTERVENTII SI REZULTATE JAPONEZE IN INDUSTRIA DE AUTOVEHICULE

La acest eveniment sunt invitati manageri din conducerea companiilor de comercializare autovehicule si piese de schimb care doresc un dialog cu specialistii cu practica indelungata si care beneficiaza de know-how-ul dobandit in peste o jumatate de veac de experienta in domeniu

“INTERVENTII SI REZULTATE JAPONEZE IN INDUSTRIA DE AUTOVEHICULE”
– Seminar –
8 septembrie 2005, orele 9:00 – 13:00
Crown Plaza – Ballroom B

Stimata Doamna/Stimate Domnule Director,

Avem onoarea sa va invitam la seminarul organizat in parteneriat de companiile JMAC Europe si AFP MKT.

Mitul performantei Japoneze nu mai este un secret astazi pentru nimeni, in special pentru industria constructoare de autovehicule.
Privilegiul performantei, pastreaza tendinta economiei mondiale si anume « Globalizarea », la care se asociaza o noua abordare a relatiei cu clientii « Demand Chain » ca o completare a « Supply Chain Management ».

Standardizarea si Globalizarea nivelului de serviciu au dus la formarea de « Best Practices » in sistemele de distributie autovehicule si piese de schimb. O astfel de actiune la nivel european a fost intreprinsa de JMAC Europe.

Au fost create modele care sunt aplicate pe scara din ce in ce mai extinsa. Obtinerea unui avantaj competitiv se poate obtine numai utilizand inovatia, nu numai in cadrul produselor si serviciilor ci si in cazul proceselor, inainte, in timpul si dupa actiunea de vanzare.

Pentru orice detalii suplimentare, organizatorii va stau la dispozitie la numerele de telefon: 0744.77.87.87 /0745.52.22.13 – d-na Adriana Palasan, Managing Partner AFP MKT..

Cu convingerea ca acest seminar specializat se va bucura de interesul dumneavoastra, va rugam sa ne confirmati prezenta prin completarea si remiterea formularului de inregistrare atasat, pana cel tarziu marti 6 septembrie 2005, la e-mail office@afpmkt.ro sau fax nr. 021.232.41.25

Cu deosebita consideratie,

Adriana Palasan
Managing Director
AFP-MKT SRL

Despre AFP MKT srl

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.