Spectacol de teatru „Punguța cu doi bani”, în grădina Muzeului „Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, alături de Compania de teatru Lupeto, vă invită duminică, pe 29 iunie 2014, începând cu ora 11.00, în grădina de vară a Muzeului „Antipa” la spectacolul de teatru „Punguța cu doi bani”.

Spectacolul de teatru „Punguța cu doi bani” face parte din proiectul educațional, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede, organizat de către Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” împreună cu Banca Naţională a României.
Spectacol de teatru „Punguța cu doi bani”, în grădina Muzeului „Antipa”

În interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creangă va fi un spectacol educativ pentru copii, dar și un prilej de amuzament pentru părinți. Pe parcursul piesei, vom întalni acel umor pitoresc, care îi caracterizează atât de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz și culoare și întâmplări în care realismul se împletește atât de bine cu suprarealismul.

Prețurile biletelor de intrare la spectacol sunt:

40 de lei/persoana(adult);

20 lei/copil;

50 lei – 1 adult + 1 copil

60 – 1 adult + 2 copii;

80 lei – 2 adulți + 1 copil

100 lei – pachet 2 adulti + 2 copii

Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 însoțitor.

Rezervarea se face în limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Cu biletul de spectacol, veți putea vizita gratuit, în ziua spectacolului, expunerea permanantă a Muzeului și expoziția temporară „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote și monede”.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizează spectacole grandioase, amuzante și educative, pentru toate vârstele, evenimente cu personaje cunoscute din povești sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere și multe alte activități dezvoltate și susținute într-un mod inovator. Echipa Lupeto este formată din actori, regizori, scenografi, scenariști și fotografi profesioniști, absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L. Caragiale”, București. Site: www.lupeto.ro

Detalii: www.antipa.ro şi pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

Parteneri: Compania de teatru Lupeto

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, EmailWing, Samsung România, MediaIQ

Parteneri media: UnitedMedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Oraşul Meu, Grădinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucureşti, inParc, mamica.ro, Avantaje, Revista Baby, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, HotNews, SmartWoman, Magazin Istoric

Despre Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” este o veche instituţie culturala, de educaţie şi cercetare ştiinţifică. In ultima vreme muzeul se remarcă prin dinamism, organizând manifestări inedite, interactive, pentru vizitatori de toate vârstele.