Gentile – obsesia femeilor

Femeile au o obsesie comuna: gentile! Indiferent de model, de culoare sau de marime, clar nu am putea trai fara o geanta pe umar, in care sa ne depozitam portofelul, telefonul, agenda sau mai stiu eu ce. Geanta va fi mereu indispensabila femeilor.

Partea buna este, doamnelor, ca in ziua de azi avem destule oferte ale marilor magazine de fashion, care realizeaza si comercializeaza aceste accesorii, astfel incat sa ne potolim setea de genti. Nu pot spune ce au special aceste genti dama, de creaza asa dependent, dar daca tot sunt utile si aspectuoase, de ce sa nu detinem una (sau mai multe)?

In acest an, cateva modele de genti au iesit in evidenta si si-au pastrat un loc, in topul preferintelor femeilor. Am decis sa facem un top cu acestea, si iata ce a iesit:

1)Gentile office: Mereu in voga, mereu utile, deci mereu vom avea nevoie de una, in care sa stocam obiectele personale, pe care dorim sa le avem la indemana, atunci cand suntem la serviciu (mai ales ca programul de 8 ore este anevoios). Cert e ca poate nu vrem sa amestecam acele obiecte pentru birou, cu cele pe care le-am lua, de exemplu, pentru o seara in oras, ca intre fete. Si atata timp cat vor exista servicii, vor exista, nu-i asa, si genti office.

2)Gentile tip ‘’messenger’’: Mai putin cunoscute ca primele mentionate, totusi, la fel de practice. Gentile messenger au un design minimalist, sunt usoare si se muleaza perfect pe mai multe stiluri vestimentare si, de regula, au un design mai subtire decat alte genti.

3)Gentile din imitatie de piele de sarpe: Un model interesant, care a captat atentia doamnelor doar prin textura materialului din care este realizata – cea a pielii de sarpe. Indiferent de marime si model, aceste genti inca se regasesc in topul preferintelor feminine. In plus, ii confera tinutei tale un aer exotic.

4)Gentile cu bareta lata: Aceste genti sunt apreciate datorita baterei – fiind ceva mai lata, nu provoaca disconfort sau dureri ale umerilor si au un aer boem, foarte chic. Astfel de genti se asorteaza bine cu o pereche de jeansi si cu o bluza tip ie.

5)Gentile plic: Sau gentile alea sclipitoare, tipatoare, cu detalii extravagante, pe care le putem lua la o ocazie speciala, gen nunti, petreceri, concerte sau prin cluburi. De ce adora femeile astfelde genti? Deoarece adora sa mai sparga rutina cotidiana sis a se faca remarcate. Si ce modalitate mai buna de a face acest lucru, decat cu o geanta plic care alunga monotonia?

Lista cred ca ar mai avea nevoie de completari, dar cred ca esenta lucrurilor a fost surprinsa. Cand este momentul ideal sa iti reinnoiesti garderoba? Daca te iei dupa tendintele modei, atunci raspunsul ar fi undeva la mijloc – primavera / toamna, vara / iarna sau cand se face tranzitia de la sezonul cald, la cel rece. Dar daca alegi sa te iei dupa inima, atunci iti poti schimba gentile oricand doresti, oricand prinzi oferte sau oricand vezi ceva pe moment si iti place. Simplu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *