Eficienta Exair acum si in Romania

Sibiu, 20.06.2005 – GASEX SRL comercializeaza incepand cu luna aprilie 2005 produsele firmei americane Exair Corporation. Aceste produse ofera pietei romanesti noi solutii bazate pe tehnica aerului comprimat, destinate eficientizari proceselor de productie. Competenta firmei Exair consta in solutiile de racire cu ajutorul procedeului Vortex, a solutiilor pentru curatare, suflare si aspirare, dar si in productia de duze eficiente si conveioare.
Eficienta Exair acum si in Romania

Produsele realizate pe principiul Vortex permit racirea punctuala in cadrul operatiunilor de taiere, frezare si strunjire. Prin intermediul duzei, aerul comprimat este conditionat pana la o temperatura de – 46◦C. Pentru aceste produse aplicatiile sunt foarte variate, una dintre ele fiind si produsul Cabinet Cooler. Acest produs mentine temperatura optima in interiorul tablourilor electrice si a unitatilor de comanda si control, asigurand buna desfasurare a proceselor de productie prin inlaturarea riscului de deteriorare din cauza temperaturii ridicate.

Majoritatea produselor Exair folosesc principiul Coanda pentru a spori eficienta folosirii aerului comprimat. Prin intermediul accelerarii aerului comprimat la viteze subsonice, vidul creat in jurul duzei faciliteaza amplificarea fluxului de aer suflat cu o rata de pana la 1:40.

Produsele Exair care folosesc principiul Coanda se regasesc sub forma de perdele de aer laminar, duze pentru pistoalele de suflat, conveioare pneumatice (transport granule, lichide, aspirator industrial) si alte duze de marimi si forme diferite usor adaptabile oricaror nevoi.

Prezenta continua a incarcarii statice in cadrul proceselor industriale a determinat firma Exair sa ofere solutii si pentru acest domeniu. Atasand un ionizator duzelor de suflat prezentate anterior, obtinem un produs foarte eficient. Eficienta acestuia se masoara prin forta cu care trimite ioni spre produs, dar si prin distanta maxima de 6,1m la care se produce descarcarea statica.

Firma Exair dedica intreaga energie inovarii, produsele sale fiind deseori premiate dealungul timpului. Prin amplificare, duzele Exair ajuta la cresterea eficientei proceselor de productie in conditiile unui consum redus de aer comprimat.

Despre GASEX SRL

GASEX SRL isi canalizeaza energia in directia optimizarii sistemelor de aer comprimat. Pentru realizarea dezideratului – obtinerea de economii pentru clientii nostri – suntem in cautarea solutiilor, care sporesc eficienta proceselor de productie. Combinand serviciile noastre cu solutiile inovatoare cream valoare adaugata clientilor nostri. In viitor intentionam infiintarea unui depozit de piese pneumatice in colaborare cu o renumita firma germana.
Horia Todoran
Director executiv